ANNONSE
– «Arbeider»partiet i Sandnes?

– «Arbeider»partiet i Sandnes?

Publisert: - Oppdatert: 23.05.2018 kl 22:15

«Det er for tiden lettere å påvirke Høyre i Sandnes enn «Arbeider»partiet. Dét legger vi merke til», skriver leder Cathrine Hauff Nordvall i Fagforbundet Sandnes.

Sandnes kulturhus øker publikumsbesøket i 2018

– Sandnes kulturhus øker publikumsbesøket

Publisert: - Oppdatert: 21.05.2018 kl 13:00

«Publikumsbesøket i 2018 vil bli det høyeste siden 2014», skriver avtroppende kulturhussjef Anders Netland i dette debattinnlegget.

– Økonomi framfor barna våre?

– Anleggsveien vil påvirke to skoler og to barnehager

Publisert: - Oppdatert: 11.05.2018 kl 21:16

Sandnes kommunes ungordfører Sanna Rana foreslår å flytte anleggstrafikken i forbindelse med Østerhus Arena-byggingen.

Stor takk til flertallet i 17. mai-komiteen som vedtok forbud mot heliumballonger

– Stor takk til flertallet i 17. mai-komiteen

Publisert:

I år blir det forbud mot heliumballonger også i Sandnes. Mange vil kanskje si at dette skulle bare mangle. Men det var slett ikke noe vi kunne ta for gitt. Det har egentlig vært en stor politisk «thriller».

– Det er også i Sandnes det ikke skjer

– Fotgjengerfeltet minner om en berg- og dalbane

Publisert: - Oppdatert: 03.03.2018 kl 18:33

For mange er det en stor utfordring å bevege seg i sentrum, rett og slett fordi gater og fortau har hull, løse brosteiner og en struktur som minner mest om en berg- og dalbane.

Jeg forstår ikke at de våger

Debatt:

– Jeg fatter ikke at Sandnes våger å ta imot Forsand

Publisert: - Oppdatert: 24.11.2017 kl 11:09

«Sandnestilhengerne hevder at flertallet av befolkningen i Forsand ønsker sammenslåing med Sandnes. Sannheten er at det vet vi faktisk ikke», skriver forsandbu Inger Anita Merkesdal i dette debattinnlegget.

– Stenges Skippergata får beboerne en ekstra kjøretur på syv kilometer

Leserbrev:

– Stenges Skippergata får beboerne en ekstra kjøretur på syv kilometer

Publisert:

Skal denne diskusjonen tas opp på ny når politikerne finner ut at Skippergata ikke tilfredstiller de ønskede krav og standard, med de fordyrelser og forsinkelser dette medfører, spør brevskriver Magnus Aase.

En hverdag fylt med litt skole, litt søvn og litt sosialt

«En hverdag fylt av litt skole, litt søvn og litt sosialt»

Publisert: - Oppdatert: 21.10.2017 kl 19:27

Helene Vo i Sandnes unge bystyre tar i dette leserinnlegget for seg stresset og presset mange unge føler på. «Hver femte ungdom sliter med en eller annen for depresjon eller angst. Dette er tall vi må ta seriøst,» skriver hun.

De har møje å lura på

Kommentar:

De har møje å lura på

Publisert: - Oppdatert: 12.10.2017 kl 15:39

«Jeg tør påstå at engasjementet rundt Lura delvis stammer fra supportergruppen Lurigans», skriver Frode Olsen i denne kommentaren.

Ødelagte turstier i Melsheia

Debatt:

– Ødelagte turstier i Melsheia

Publisert: - Oppdatert: 10.09.2017 kl 08:12

«Jeg har gått på fjelltur i Melsheia i mange år, men aldri har turstiene vært så ødelagte som nå,» skriver Sigrunn Gausel.

– Plikt til å gi intensivopplæring i Sandnes-skolen

– Plikt til å gi intensivopplæring i Sandnes-skolen

Publisert: - Oppdatert: 08.09.2017 kl 21:17

«Arbeiderpartiet har ikke vist forståelse for viktigheten av tidlig innsats tidligere, og viser det heller ikke nå,» skriver leder Guttorm Stangeland i Sandnes Høyre i dette debattinnlegget.

Heia nynorsk og heia Høle

Debatt:

Heia nynorsk og heia Høle

Publisert: - Oppdatert: 22.08.2017 kl 08:21

Tid for skulestart; er det då me seier heia nynorsk? Eller blir det tommel ned frå elevane? Her eit innspel frå ein norsklærar som sjølv gjekk i bokmålsskule, men likevel er begeistra for nynorsken. Og korfor det, då?

Toget er tilbake – takk og pris!

Debatt:

– Toget er tilbake, takk og pris!

Publisert: - Oppdatert: 12.08.2017 kl 12:29

«Over hele Norge har jernbanen forfalt, for lenge,» konstaterer Venstres Iselin Nybø i dette debattinnlegget.

Norge – fredsnasjon eller krigsmaskin?

– Norge, fredsnasjon eller krigsmaskin?

Publisert: - Oppdatert: 11.08.2017 kl 21:23

«Nesten ingen er opptatt av at våpenkappløpet i Norge og i verden øker risikoen for konflikt og krig,» skriver Sandnes SVs Aastein Aase i dette debattinnlegget.

De fattige

Leserbrev:

De fattige

Publisert:

Leserbrevskribent Kjell Bakke, 2. kandidat for Liberalistene i Rogaland, mener at å fjerne skatter og avgifter er et godt virkemiddel for å bekjempe fattigdom.

Wickholm har ikke skjønt pensjonsforliket

Leserbrev:

Wickholm har ikke skjønt pensjonsforliket

Publisert:

Leserbrevskribent Karl J. Lund frykter at Arbeiderpartiet skal reversere skattelettene regjeringen har gitt til pensjonister.

Angående eldreomsorgen i kommunene

Leserbrev:

Angående eldreomsorgen i kommunene

Publisert:

Leserbrevskribent Kjell Tore Dale tar til orde for en styrket satsing på syke- og eldreomsorg.

Barnas verdifulle fritid i skolefritidsordningen (SFO)

Leserbrev:

– Barnas verdifulle fritid i SFO

Publisert: - Oppdatert: 31.07.2017 kl 18:51

– Vern om barnas frie lek, heller enn å gjøre SFO til nok en læringsarena, skriver SFO-leder og trebarnsmor Mona Øvregård i dette leserbrevet.

Om bønder og inntekt

Leserbrev:

Om bønder og inntekt

Publisert:

Leserbrevskrivent og bystyrerepresentant Martin S. Håland (Sp) etterspør hvilket faktagrunnlag landbrukssjef Daniela Dobbert baserer seg på når hun sier at jærbøndene tjener godt.

984 barn lever i fattigdom i Sandnes

Leserbrev:

984 barn lever i fattigdom i Sandnes

Publisert:

– Slik kan vi ikke ha det. Det krever at vi som politikere gjør noe, at vi kommer med konkrete tiltak for å gi disse barna bedre livskvalitet, skriver KrFs Olaug Bollestad i dette leserinnlegget.

Pensjonsbløffen fra Ap

Leserbrev:

Pensjonsbløffen fra Ap

Publisert:

– et kan virke som om Arbeiderpartiet har overlatt Facebook-kontoen sin til Helga Pedersen, for makan til sverting av regjeringen og Frp skal man lete lenge etter, skriver stortingsrepresentant Roy Steffensen (Frp) i dette leserbrevet.

SFO i Sandnes – kan vi gjøre det bedre?

Leserbrev:

SFO i Sandnes – kan vi gjøre det bedre?

Publisert:

– Høyre i Sandnes opplever at kvaliteten og innholdet på skolefritidsordningen er sterkt varierende og vi mener at dette skyldes manglende politisk fokus og satsning, skriver artikkelforfatter Guttorm Stangeland i dette leserbrevet.

– Ja til aktiv dødshjelp

Leserbrev:

– Ja til aktiv dødshjelp

Publisert: - Oppdatert: 19.07.2017 kl 08:08

– Det er trist å se mennesker lide av uhelbredelige sykdommer, men det som gjør meg virkelig trist er at det er ulovlig for et menneske med store smerter å velge sin egen utgang, skriver Kjell Bakke, 2- kandidat for Liberalistene i dette leserbrevet.

– Ikke gjør bompengesaken mer komplisert enn den er

Leserbrev:

– Ikke gjør bompengesaken mer komplisert enn den er

Publisert:

– Jeg ser at flere andre politiske partier i leserinnlegg og på sosiale media prøver å legge ansvaret på at det fortsatt er bompenger over på Fremskrittspartiet, skriver Frp-politiker Kristoffer Harald Nagell-Dahl i dette leserbrevet.

– Ta vare på naturen og naturstiene

Leserbrev:

– Ta vare på naturen og naturstiene

Publisert:

– Preikestolen er et av Norges mest populære reisemål, med flere hundre tusen besøkende årlig fra hele verden. MDG vil etablere «Preikestolen nasjonalpark», for å sikre at det verdifulle området blir bevart, skriver Vårin E. Sinnes (MdG) i dette leserbrevet.

Nyheter fra andre aviser

ANNONSE

Dette nettstedet bruker cookies

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

En informasjonskapsel er en mekanisme der din nettleser kan ta vare på informasjon den får fra nettsider, for så å sende disse tilbake til nettsidene igjen senere. Dette gjøres automatisk uten at brukeren trenger å tenke på det.

Informasjonskapslene kan ha flere funksjoner, for eksempel å holde rede på innstillinger, hvilken bruker du er logget inn som, hva du har tilgang til, hjelp til å sørge for at du får tilsendt riktig innhold, sporing av annonsevisninger og annet.

Informasjonskapsler gjør det mulig å holde rede på slike innstillinger og annet over tid, slik at informasjonen er lettere tilgjengelig ved gjentatte besøk til nettstedet. Informasjonskapslene brukes også til midlertidig håndtering av brukerspesifikk informasjon når man besøker forskjellige deler av samme nettsted.

To eksempler fra de mange funkjsonene nettstedet bruker informasjonskapsler for å vedlikeholde: Én informasjonskapsel brukes for å huske innstilling for lydstyrke på videoavspilleren, en annen brukes for å huske om du har krysset vekk denne boksen med informasjon, slik at du ikke trenger å se den igjen neste gang du besøker dette nettstedet fra samme enhet som du bruker nå.

Informasjonskapsler lagres automatisk av nettleseren din som små tekstfiler på din datamaskin. Du kan selv endre innstillinger for hvordan informasjonskapsler skal håndteres i din nettleser.

Informasjonskapsler kan leveres av alle typer innhold på nettstedet, både tekstsider, bilder og annet. Informasjonskapslene sendes kun tilbake til det nettstedet du fikk dem fra, ikke til andre nettsteder.

Mange nettsteder, dette inkludert, fungerer ikke som de skal dersom du ikke tillater bruk av informasjonskapsler.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å håndtere tre nivåer av funksjonalitet:

Kritiske informasjonskapsler brukes til å holde rede på brukerinformasjon, tilgang, personlige innstillinger og annet. Uten disse fungerer ikke nettstedet som det skal.

Analyse-informasjonskapsler brukes for å holde rede på trafikk på nettstedet, hvilke deler av det som er mest populært, hvilke deler som brukes mest og annet. Deler av disse er tredjepart informasjonskaplser levert av eksterne tjenesteleverandører. Informasjonskapsler for analytisk funksjon brukes for å forbedre nettstedet (som er under stadig utvikling), men disse er ikke kritiske for nettstedets funksjonalitet.

Annonse-informasjonskapsler brukes av interne og tredjeparts annonsesystemer for å holde oversikt over og spore visninger av annonser.

Det er lovpålagt krav om at denne informasjonen gjøres tilgjengelig for deg som bruker av nettsteder som benytter slike informasjonskapsler.

NewsFlow - Thin AS

Dette nettstedet bruker cookies.