– Det er også i Sandnes det ikke skjer

Publisert: - Oppdatert: 03.03.2018 kl 18:33

For mange er det en stor utfordring å bevege seg i sentrum, rett og slett fordi gater og fortau har hull, løse brosteiner og en struktur som minner mest om en berg- og dalbane.

 
Jeg forstår ikke at de våger

Publisert: - Oppdatert: 24.11.2017 kl 11:09

«Sandnestilhengerne hevder at flertallet av befolkningen i Forsand ønsker sammenslåing med Sandnes. Sannheten er at det vet vi faktisk ikke», skriver forsandbu Inger Anita Merkesdal i dette debattinnlegget.

 
– Stenges Skippergata får beboerne en ekstra kjøretur på syv kilometer

Publisert:

Skal denne diskusjonen tas opp på ny når politikerne finner ut at Skippergata ikke tilfredstiller de ønskede krav og standard, med de fordyrelser og forsinkelser dette medfører, spør brevskriver Magnus Aase.

 
En hverdag fylt med litt skole, litt søvn og litt sosialt

Publisert: - Oppdatert: 21.10.2017 kl 19:27

Helene Vo i Sandnes unge bystyre tar i dette leserinnlegget for seg stresset og presset mange unge føler på. «Hver femte ungdom sliter med en eller annen for depresjon eller angst. Dette er tall vi må ta seriøst,» skriver hun.

 
De har møje å lura på

Publisert: - Oppdatert: 12.10.2017 kl 15:39

«Jeg tør påstå at engasjementet rundt Lura delvis stammer fra supportergruppen Lurigans», skriver Frode Olsen i denne kommentaren.

 
Ødelagte turstier i Melsheia

Publisert: - Oppdatert: 10.09.2017 kl 08:12

«Jeg har gått på fjelltur i Melsheia i mange år, men aldri har turstiene vært så ødelagte som nå,» skriver Sigrunn Gausel.

 
– Plikt til å gi intensivopplæring i Sandnes-skolen

Publisert: - Oppdatert: 08.09.2017 kl 21:17

«Arbeiderpartiet har ikke vist forståelse for viktigheten av tidlig innsats tidligere, og viser det heller ikke nå,» skriver leder Guttorm Stangeland i Sandnes Høyre i dette debattinnlegget.

 
Heia nynorsk og heia Høle

Publisert: - Oppdatert: 22.08.2017 kl 08:21

Tid for skulestart; er det då me seier heia nynorsk? Eller blir det tommel ned frå elevane? Her eit innspel frå ein norsklærar som sjølv gjekk i bokmålsskule, men likevel er begeistra for nynorsken. Og korfor det, då?

 
 
Toget er tilbake – takk og pris!

Publisert: - Oppdatert: 12.08.2017 kl 12:29

«Over hele Norge har jernbanen forfalt, for lenge,» konstaterer Venstres Iselin Nybø i dette debattinnlegget.

 
Norge – fredsnasjon eller krigsmaskin?

Publisert: - Oppdatert: 11.08.2017 kl 21:23

«Nesten ingen er opptatt av at våpenkappløpet i Norge og i verden øker risikoen for konflikt og krig,» skriver Sandnes SVs Aastein Aase i dette debattinnlegget.

 
De fattige

Publisert:

Leserbrevskribent Kjell Bakke, 2. kandidat for Liberalistene i Rogaland, mener at å fjerne skatter og avgifter er et godt virkemiddel for å bekjempe fattigdom.

 
Wickholm har ikke skjønt pensjonsforliket

Publisert:

Leserbrevskribent Karl J. Lund frykter at Arbeiderpartiet skal reversere skattelettene regjeringen har gitt til pensjonister.

 
Angående eldreomsorgen i kommunene

Publisert:

Leserbrevskribent Kjell Tore Dale tar til orde for en styrket satsing på syke- og eldreomsorg.

 
Barnas verdifulle fritid i skolefritidsordningen (SFO)

Publisert: - Oppdatert: 31.07.2017 kl 18:51

– Vern om barnas frie lek, heller enn å gjøre SFO til nok en læringsarena, skriver SFO-leder og trebarnsmor Mona Øvregård i dette leserbrevet.

 
Om bønder og inntekt

Publisert:

Leserbrevskrivent og bystyrerepresentant Martin S. Håland (Sp) etterspør hvilket faktagrunnlag landbrukssjef Daniela Dobbert baserer seg på når hun sier at jærbøndene tjener godt.

 
984 barn lever i fattigdom i Sandnes

Publisert:

– Slik kan vi ikke ha det. Det krever at vi som politikere gjør noe, at vi kommer med konkrete tiltak for å gi disse barna bedre livskvalitet, skriver KrFs Olaug Bollestad i dette leserinnlegget.

 
Pensjonsbløffen fra Ap

Publisert:

– et kan virke som om Arbeiderpartiet har overlatt Facebook-kontoen sin til Helga Pedersen, for makan til sverting av regjeringen og Frp skal man lete lenge etter, skriver stortingsrepresentant Roy Steffensen (Frp) i dette leserbrevet.

 
SFO i Sandnes – kan vi gjøre det bedre?

Publisert:

– Høyre i Sandnes opplever at kvaliteten og innholdet på skolefritidsordningen er sterkt varierende og vi mener at dette skyldes manglende politisk fokus og satsning, skriver artikkelforfatter Guttorm Stangeland i dette leserbrevet.

 
– Ja til aktiv dødshjelp

Publisert: - Oppdatert: 19.07.2017 kl 08:08

– Det er trist å se mennesker lide av uhelbredelige sykdommer, men det som gjør meg virkelig trist er at det er ulovlig for et menneske med store smerter å velge sin egen utgang, skriver Kjell Bakke, 2- kandidat for Liberalistene i dette leserbrevet.

 
– Ikke gjør bompengesaken mer komplisert enn den er

Publisert:

– Jeg ser at flere andre politiske partier i leserinnlegg og på sosiale media prøver å legge ansvaret på at det fortsatt er bompenger over på Fremskrittspartiet, skriver Frp-politiker Kristoffer Harald Nagell-Dahl i dette leserbrevet.

 
– Ta vare på naturen og naturstiene

Publisert:

– Preikestolen er et av Norges mest populære reisemål, med flere hundre tusen besøkende årlig fra hele verden. MDG vil etablere «Preikestolen nasjonalpark», for å sikre at det verdifulle området blir bevart, skriver Vårin E. Sinnes (MdG) i dette leserbrevet.

 
– Digitalisering i skolen – satser vi nok?

Publisert:

– Jeg mener Sandnes har sovet i timen når det gjelder satsningen på digitale ferdigheter i skolen. Som en av de fem grunnleggende ferdigheter, burde det vært utformet en helhetlig plan for mange år siden, skriver leder Guttorm Stangeland i Sandnes Høyre i dette leserinnlegget.

 
– Langgata må være nerven i handelsbyen

Publisert: - Oppdatert: 06.07.2017 kl 09:17

– Langgata er stedet som skaper et mangfoldig sentrum, skriver Wenche Meinich-Bache (Frp) i dette leserbrevet.

 
Skandaløst å parkere togene hver sommer

Publisert: - Oppdatert: 18.06.2017 kl 13:43

«NSB og Bane Nor tvinger reisende på Nord-Jæren til å velge det desidert beste transportmiddelet. Altså bilen», konkluderer Sandnesposten på lederplass.

 
«Ikke ofte vi opplever å bli satt så mye pris på»

Publisert:

Sandnes Folkedanslag hadde nylig en svært god opplevelse.

 

Nyheter fra andre aviser

Jærbladet

Strandbuen

Solabladet

Bygdebladet

Gjesdalbuen

Dalane Tidende

ANNONSE