ANNONSE
Slik er Høyre-kandidatenes politiske erfaring

Slik er Høyre-kandidatenes politiske erfaring

Publisert: - Oppdatert: 19.06.2018 kl 22:54

Onsdag skal medlemmene i Sandnes Høyre stemme over om de ønsker Bjarte Sveinsvoll Dagestad eller Inger Klippen som ordførerkandidat. Her kan du lese hva kandidatene har med seg av politisk erfaring.

– Naturlig med kamp

Inger Klippen:

– Naturlig med kamp

Publisert: - Oppdatert: 19.06.2018 kl 23:45

Inger Klippen synes det er helt i orden at Bjarte Sveinsvoll Dagestad lanseres som motkandidat til vervet som ordførerkandidat for Høyre.

Spenning frem mot valget av ordførerkandidat

Spenning frem mot Høyres ordførervalg

Publisert: - Oppdatert: 18.06.2018 kl 17:11

Høyre både i Forsand og Sandnes forbereder seg nå til valget av ordførerkandidat. Om det blir Bjarte Sveinsvoll Dagestad eller Inger Klippen som får topplassen, skal avgjøres av partimedlemmene kommende onsdag.

Sandnes Høyre er splittet

Sandnes Høyre framstår som splittet

Publisert: - Oppdatert: 17.06.2018 kl 12:44

Flere medlemmer i Sandnes Høyre mener nominasjonskomiteen vurderte feil da de valgte Inger Klippen til ordførerkandidat. På nominasjonsmøtet onsdag blir Bjarte Sveinsvoll Dagestad lansert som motkandidat.

«Dagestad er ordfører i Forsand. Der bor det jo 1200 mennesker, hvor rundt 800 kan stemme»

– Klippen vil sanke flere stemmer enn Dagestad

Publisert: - Oppdatert: 17.06.2018 kl 12:44

Leder av nominasjonskomiteen i Sandnes Høyre, Arne Norheim, mener Bjarte Sveinsvoll Dagestad ikke vil trekke nok stemmer som ordførerkandidat. Han mener at erfaringen som ordfører i Forsand ikke er tilstrekkelig opp mot det Inger Klippen vil kunne utrette.

Sandnes' renholdere har fått nok

Sandnes' renholdere har fått nok

Publisert: - Oppdatert: 09.06.2018 kl 10:23

Kutt, innsparinger og krav til effektivitet sliter hardt på de rundt 150 ansatte renholdsarbeiderne i Sandnes kommune. Nå mener de grensene for hva de kan tåle er nådd.

Her kan du gi både ros og ris til politikerne

Her kan du gi både ros og ris til politikerne

Publisert: - Oppdatert: 08.06.2018 kl 13:48

Hvordan skal byen se ut og utvikles de neste årene? Nå kan du selv komme med innspill til politikere og administrasjon i Langgata.

– Lite profilering igjen for pengene

– Lite profilering igjen for pengene

Publisert: - Oppdatert: 30.05.2018 kl 23:38

Varaordfører Pål Morten Borgli (Frp) mener Sandnes nå må vurdere om videre profilering av byen i hovedsak skal skje gjennom Region Stavanger eller om man selv skal stå for mye av arbeidet.

Fagforbundet går i strupen på Wirak

Fagforbundet går i strupen på Wirak

Publisert:

Fagorganiserte i Sandnes kjenner ikke igjen Ap lenger. Nå slår de alarm og varsler om tøffe og uholdbare arbeidsforhold for de ansatte i kommunen.

Nytt håp for stadion

Nytt håp for stadion

Publisert:

Politikerne vil ikke bla opp 12 millioner 
kroner for å gjøre Sandnes stadion kapabel til å arrangere større internasjonale 
friidrettstevner. De lukker imidlertid ikke døren helt.

Inger Klippen Høyres ordførerkandidat

Publisert: - Oppdatert: 24.05.2018 kl 10:40

Inger Klippen (44) blir Høyres ordførerkandidat ved valget i 2019.

Grunneiere kan stoppe etterlengtet turvei

Grunneiere kan stoppe etterlengtet turvei

Publisert: - Oppdatert: 20.05.2018 kl 11:26

Kommunen ønsker å legge den framtidige turveien langs Frøylandsvatnet så nær vannet som mulig for å imøtekomme grunneiere som fremdeles er negativt innstilt til etablering på egen eiendom.

– Noen elever kommer gråtene hjem

Kun nordsiden av Forsand får stemme

Publisert: - Oppdatert: 09.05.2018 kl 21:19

Den store debatten i kommunestyret til Forsand var hvem som skal få anledning til å stemme over den foreslåtte grensejusteringen. Kjersti Helen Seldal Nordnes fra Bygdalista forteller at barn kommer gråtene hjem fordi de er usikre på om de snart er nødt for å bytte skole.

Forsand legger press på fylkeskommunen i fergesaken

Forsand legger press på fylkeskommunen i fergesaken

Publisert: - Oppdatert: 09.05.2018 kl 12:43

Kommunestyret i Forsand vedtok at ordfører Bjarte Sveinsvoll Dagestad (H) får mandat til å intensivere arbeidet inn mot fylkeskommunen med tanke på konsesjon for privat fergedrift over Høgsfjorden.

«Lekkasje-saken» neppe til politisk behandling

«Lekkasje-saken» neppe til politisk behandling

Publisert: - Oppdatert: 07.05.2018 kl 22:10

«Nierbanden» ba Forsand-ordføreren ta opp det politiske klimaet i Forsand som en drøftingssak. Ordføreren kvitterte med å be dem heller fremme en slik sak som en interpellasjon.

Ny storstue for friidrett koster 12 mill.

Ny storstue for friidrett koster 12 mill.

Publisert: - Oppdatert: 07.05.2018 kl 20:35

Sandnes Idrettslag vil oppruste Sandnes stadion til arena for større internasjonale friidrettstevner. Prislappen er 11,8 millioner kroner. Så langt vil ikke kommunen bidra med midler.

Bekrefter at Dagestad høyaktuell

Bekrefter at Dagestad høyaktuell

Høyre jakter ordførerkandidat

Publisert:

Leder Arne Norheim i Sandnes Høyres nominasjonskomité forteller at de gjennomfører samtaler med fem til ti politikere de ser for seg kan være neste ordførerkandidat for Sandnes Høyre.

Slik blir 1. mai-markeringen i Sandnes

Slik blir 1. mai-markeringen i Sandnes

Publisert: - Oppdatert: 01.05.2018 kl 14:59

En SV-profil og en lokal kjenning er hovedtalerne i Sandnes i år.

Nå kommer turstien rundt Frøylandsvatnet

Nå kommer turstien rundt Frøylandsvatnet

Publisert:

Nå vil kommunen realisere planene om en turvei med lys rundt Frøylandsvatnet. På Riska håper man dermed å få slutt på en kamp som har vart i 15 år.

Ønsker færre, men 
større lekeplasser

Ønsker færre, men 
større lekeplasser

Publisert:

Bystyrepolitiker Arne Buchholdt Espedal (Ap) mener færre og større lekeplasser i nye boligområder vil trekke flere unger til lekeapparatene.

Ny friskole gir ikke Skaarlia-utsettelse

Ny friskole gir ikke Skaarlia-utsettelse

Publisert: - Oppdatert: 13.04.2018 kl 18:44

Skaarlia skole skal stå ferdig i 2021 uavhengig av om det bygges en friskole i området eller ikke. Friskolen må uansett finne tomt selv.

Framskynding av Skaarlia skole rokker ikke ved friskoleplaner

Framskynding av Skaarlia skole rokker ikke ved friskoleplaner

Publisert:

Nye elevprognoser gjør at rådmannen vil ha Skaarlia skole klar til 2021. Bygging av en friskole vil imidlertid kunne utsette planene.

Her møter Europris-etablering motbør

Her møter Europris-etablering motbør

Publisert:

Europris ønsker å etablere seg på Bjellandssletta på Hommersåk. Et samlet bydelsutvalg og sentrale Riska-politikere er positiv til etablering, men rådmannen vil stoppe planene.

– Positivt at Stanley Wirak blir med videre

Glad for at Wirak ønsker gjenvalg

Publisert: - Oppdatert: 05.04.2018 kl 17:40

Partileder i Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre, er glad for at Stanley Wirak har bestemt seg for å stille til gjenvalg til kommunevalget i 2019.

Wirak tar i bruk et høyst uvanlig virkemiddel

Wirak tar i bruk et høyst uvanlig virkemiddel

Publisert:

Da ordfører Stanley Wirak mandag kalte inn til ekstraordinært hastemøte i formannskapet, brukte han kommunelovens paragraf 13. Loven har tidligere i denne valgperioden aldri vært praktisert.

Nyheter fra andre aviser

ANNONSE

Dette nettstedet bruker cookies

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

En informasjonskapsel er en mekanisme der din nettleser kan ta vare på informasjon den får fra nettsider, for så å sende disse tilbake til nettsidene igjen senere. Dette gjøres automatisk uten at brukeren trenger å tenke på det.

Informasjonskapslene kan ha flere funksjoner, for eksempel å holde rede på innstillinger, hvilken bruker du er logget inn som, hva du har tilgang til, hjelp til å sørge for at du får tilsendt riktig innhold, sporing av annonsevisninger og annet.

Informasjonskapsler gjør det mulig å holde rede på slike innstillinger og annet over tid, slik at informasjonen er lettere tilgjengelig ved gjentatte besøk til nettstedet. Informasjonskapslene brukes også til midlertidig håndtering av brukerspesifikk informasjon når man besøker forskjellige deler av samme nettsted.

To eksempler fra de mange funkjsonene nettstedet bruker informasjonskapsler for å vedlikeholde: Én informasjonskapsel brukes for å huske innstilling for lydstyrke på videoavspilleren, en annen brukes for å huske om du har krysset vekk denne boksen med informasjon, slik at du ikke trenger å se den igjen neste gang du besøker dette nettstedet fra samme enhet som du bruker nå.

Informasjonskapsler lagres automatisk av nettleseren din som små tekstfiler på din datamaskin. Du kan selv endre innstillinger for hvordan informasjonskapsler skal håndteres i din nettleser.

Informasjonskapsler kan leveres av alle typer innhold på nettstedet, både tekstsider, bilder og annet. Informasjonskapslene sendes kun tilbake til det nettstedet du fikk dem fra, ikke til andre nettsteder.

Mange nettsteder, dette inkludert, fungerer ikke som de skal dersom du ikke tillater bruk av informasjonskapsler.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å håndtere tre nivåer av funksjonalitet:

Kritiske informasjonskapsler brukes til å holde rede på brukerinformasjon, tilgang, personlige innstillinger og annet. Uten disse fungerer ikke nettstedet som det skal.

Analyse-informasjonskapsler brukes for å holde rede på trafikk på nettstedet, hvilke deler av det som er mest populært, hvilke deler som brukes mest og annet. Deler av disse er tredjepart informasjonskaplser levert av eksterne tjenesteleverandører. Informasjonskapsler for analytisk funksjon brukes for å forbedre nettstedet (som er under stadig utvikling), men disse er ikke kritiske for nettstedets funksjonalitet.

Annonse-informasjonskapsler brukes av interne og tredjeparts annonsesystemer for å holde oversikt over og spore visninger av annonser.

Det er lovpålagt krav om at denne informasjonen gjøres tilgjengelig for deg som bruker av nettsteder som benytter slike informasjonskapsler.

NewsFlow - Thin AS

Dette nettstedet bruker cookies.