Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

«Årets kamp» på Fjedle

«Årets kamp» på Fjedle

Tomålsscorer Kenan Mehremic i hjemmegarderoben.

For et fyrverkeri av en kamp! Her tror vi publikum fikk overvære årets kamp på Fjedlet med alt innhold en kan forvente seg i en spennende lokalfotballkamp. Heftige dueller, enorm innsats, flerfarget kortstokk og fine mål.

Tekst:

Publisert:

Menn 4. div avd 1
Hana - Nærbø 5-2 (0-2)
Mål Hana: 2-1 selvmål, 2-2 Morgan Gramstad straffe, 3-2 Roderick Van Iwaarden, 4-2 og 5-2 Kenan Mehremic.

Lag Hana: Thomas Jax Berger, Joar Skjørestad, Morgan Gramstad, Marius Kleven, Glenn Østrem Levang, Jarle Ims, Ingvar Ims, Kaj Andre Espe, Amer Kazic, Roderick Van Iwaarden, Mats Gramstad.

INNSENDT REFERAT: Hana tok imot Nærbø på Fjedlet i en nydelig høstramme med vindstille og strålende vær. Fakta var veldig klart før kampen; Hana måtte vinne for å ha noen som helst mulighet til å være med i det gode selskap i 4. Divisjon neste år. Nærbø er allerede klar, og hadde således kun æren å spille for. Det tok Nærbø på ingen måte hensyn til!

Første omgang var rimelig jevn spillemessig, og begge lag kom til sjanser. Likevel hadde nok Nærbø et lite overtak og ikke ufortjent tok de ledelsen midtveis i omgangen. Litt surt var det da de doblet før pause og fikk med seg 2-0 inn i garderoben.

Hva Arnt Ove Ivesdal sa til spillerne til Hana i pausen vet ikke skribenten. Men noen kloke ord om at kampen ikke er over med 0-2 bakpå må ha satt sine spor. Initiativet i andre omgang var også Nærbø sitt, og de var nære på med å punktere kampen med mål nummer 3 og 4. Så skjer det noe med Hana etter et kvarter i andre omgang. Et heldig selvmål av Nærbø gav Hana en vitamininnsprøytning, og herfra og ut ble det festfotball fra Hana! Først setter Morgan Gramstad inn et straffe til 2-2. Ikke helt uten problemer da keeper redder mesterlig første forsøk, men returen går heldigvis rett i beina på Morgan som lett plasserer den. Deretter er en av Nærbø sine spillere uheldig og feller samme Hanaspiller 2 ganger på kort tid, og får gult i begge situasjonene. Da ble Nærbø en spiller mindre, og Hana justerer opp presset enda mer.

Se bildet større

Den trofaste gjengen på «Kaklehaugen».

Et taktisk bytte fra Arnt Ove med Thomas Augenstein inn på midten hos Hana. Han markerte seg umiddelbart med å sende en meget klok pasning gjennom til Roderick Van Iwaarden som på sedvanlig vis brukte farten og avsluttet alene med keeper fra spiss vinkel. Flott plassert i motsatt hjørne. Så kom nok et bytte 15 minutter før slutt da Kenan Mehremic ble byttet inn. Og det skulle bli Kenan sin store dag! Først får han en heldig ball i beina på venstre kant og bruker sitt slepne venstrebein til å lobbe ballen i en herlig bue over keeper. 4-2 var et faktum. Og bare et par minutter etterpå kom en perfekt servering fra Glenn Østrem Levang som dalte ned på hodet til Kenan som plasserte ballen med lobb igjen over i lengste hjørnet for keeper. Et meget godt bytte som betalte seg godt i denne kampen.

Hana spilte nok en av sine beste andreomganger i år og vi viste at vi har noe å gjøre blant de store gutta når vi har gode dager. Nå gjenstår Orre borte i siste kamp, og der må vi være fokuserte og klar for å yte maksimalt.

Vi vil også hylle våre trofaste supportere på Kaklehaugen som trofast møter opp og heier våre gutter frem på alle hjemmekamper. Det betyr mye, og kommenteres stadig i garderoben. Takk for støtten på Kaklehaugen!

Nøkkelord

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!