Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Austrått med sliteseier

Austrått med sliteseier

Erik Tengs Pedersen og Thomas Tengesdal scoret målene mot Havdur. Her jubler de sammen med Yngve Hagen i en kamp mot Figgjo tidligere i år.

Austrått overtok tabell-ledelsen før fredagens kamp mellom Nærbø og Varhaug, etter en sterk borteseier mot Havdur.

Tekst:

Publisert:

Havdur - Austrått 1-2 (1-0)

Mål: Erik Tengs Pedersen og Thomas Tengesdal

Austrått`s beste: Joakim Pedersen

Lag: Vidar Tisløv, Morten Strusshamn, Atle Skjæveland, Arne Rasmussen, Einar Skjørestad (Erik Hamre inn 65 ut 90, Kjetil Tveit inn 90), Roger Skjæveland (Jørn Hagen inn 45), Eivind Eriksen (Jostein Alsvik inn 20 ut 30, Erik Tengs Pedersen inn 45), Joakim Pedersen, Yngve Hagen, Thomas Tengesdal (Jostein Alsvik inn 85), Junet Hassan (Roger Gimre inn 75)

INNSENDT REFERAT: Hjemmelaget gikk ut i høyt press, og bortsett fra små perioder var de de beste laget i første omgang. Svein Gøran Pedersen ga dem ledelsen på en nydelig heading og vertene hadde også et par bra muligheter til å øke ledelsen. For vår del manglet vi presisjon og intensitet i det vi foretok oss, og skapte knapt nok en målsjanse i første omgang. Det eneste som var verdt å merke seg i første omgang for vår del var at Eivind Eriksen hadde problemer med et uryddig magehus og Jostein Alsvik måtte vikariere i 10 minutter mens Eriksen besøkte klosettet.

Vi gjorde en del grep i pausen og det var et bedre og mer tent Austrått-lag som kom på banen i 2. omgang. Junet Hassan og Yngve Hagen hadde gode muligheter, før utlikningen kom etter halvspilt omgang. Jørn Hagen spilte fram Erik Tengs Pedersen, som satte ballen i mål med et lurt skudd fra 16 meter. Vi fikk masse energi av utlikningen, og få minutter senere var kampen snudd. Yngve spilte frem Tengesdal, og hat-trick helten fra Hana-kampen satte balllen sikkert i mål alene med keeper.

Vi hadde muligheter til å øke ledelsen, men den desidert største muligheten var det hjemmelaget som hadde 10 minutter før slutt. En upresset avslutning fra kort hold ble på utrolig vis reddet av vikarkeeper, Vidar Tisløv, før returen på enda mer fantastisk vis ble stoppet av Arne Rasmussen på streken. Resten av kampen hadde vi stort sett kontroll og kunne juble for tre gode poeng.

Ingen stor fotballkamp, der Havdur gjorde det svært vanskelig for oss og kunne avgjort etter 1. omgang. En god 2. omgang, spillere på benken som kunne snu kampbildet, og en enorm moral i hele gruppen gjorde derimot til at vi snudde kampen. Neste kamp er på fredag mot Nærbø på Iglemyr.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!