Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Austrått med sterk seier over Nærbø

Austrått med sterk seier over Nærbø

MÅL: Junet Hassan scoret igjen i kampen mot Nærbø. Her er han i aksjon i kampen mot Hana.

Austrått har mer eller mindre sikret plassen i neste års kretsserie, etter en solid 2-0 seier mot Nærbø på Iglemyr.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
10.09.2016 kl 19:05

Austrått–Nærbø 2–0 (2–0)

Mål: Junet Hassan og Atle Skjæveland

Gule kort: Junet Hassan, Jørn Hagen, Kenneth Grøtteland og Yngve Hagen

Banens beste: Arne Rasmussen

Lag: Kristoffer Selsås, Yngve Hagen, Arne Rasmussen, Atle Skjæveland, Morten Strusshamn, Roger Skjæveland, Joakim Pedersen, Jørn Hagen (Jakub Dulski inn 90), Kenneth Grøtteland (Roger Gimre inn 80), Junet Hassan (Einar Skjørestad inn 65), Thomas Tengesdal (Jostein Alsvik inn 75)


INNSENDT REFERAT: Før kampen skapte keeperplassen litt hodebry, da to A-lagskeepere og juniorkeeper ikke var tilgjengelige, men ildsjel i Austrått, Kristoffer Selsås, tok utfordringen på strak arm og spilte en solid kamp i sin debut på A-laget.

Vi tok ledelsen på kampens første sjanse. Fremspillet fra Yngve Hagen så ut til å være for langt, men Nærbøs keeper var uheldig og Junet Hassan utnyttet feilen og satte ballen i tomt bur. Junets tredje mål på tre kamper fra start i høst og junioren er virkelig i ferd med å ta steget til å bli en god A-lagspiller. Vårt unge stjerneskudd kom i fokus igjen midtveis i omgangen da han kom i krangel med en Nærbø-spiller etter en av mange ganger han ble stoppet med ufine midler. Gult kort til begge. I denne perioden var det høy temperatur på banen og både Jørn Hagen og Kenneth Grøtteland fikk gule kort for stygge taklinger. Heldigvis klarte en god og myndig dommer å roe ned spillere på begge lag og når det nærmet seg pause handlet det endelig om fotball igjen. To minutter før halvtid økte vi til 2-0, da et frispark fra Yngve ble stusset i mål av Atle Skjæveland.

I andre omgang bølget det frem og tilbake. Nærbøs stjernespiller og trener, Bjørn Erik Taksdal, hadde et par muilgheter til redusering, men stort sett tok våre strålende midtstoppere seg av situasjonene før det ble farlig. Junet kunne ha punktert kampen, men hans heading fra kort hold ble stoppet av keeper. Vi hadde flere gode kontringer mot slutten, men da Jostein Alsvik bommet på tilnærmet åpent mål, hadde vi en anelse om at det ikke kom flere mål. I andre enden hadde Kristoffer en fantastisk redning, før Einar Skjørestad og Jostein igjen hadde store sjanser.

Dermed ebbet det ut med 2–0-seier i en tett og tøff kamp, der vi var hakket bedre enn Nærbø. Ser frem til flere oppgjør mot dette laget ved senere anledninger, alltid høy tenning og spennende kamper.

Vår neste kamp er borte mot Orre på torsdag.

Se bildet større

MÅL: Atle Skjæveland sørget for 2–0-målet. Her er han avbildet i en kamp mot Sandved.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!