Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Austrått tapte på overtid

Austrått tapte på overtid

Hverken Kenneth Grøtteland (t.h.) eller andre Austrått-spillere klarte få ballen i mål mot Voll.

Årets første hjemmetap var torsdag et faktum, da vi på surest mulig vis ble slått etter at gjestene scoret tre minutter på overtid.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
23.09.2016 kl 22:16

Austrått - Voll 0-1 (0-0)

Gult kort: Yngve Hagen

Austrått`s beste: Joakim Pedersen

Lag: Simon Hana, Morten Strusshamn, Yngve Hagen, Joakim Pedersen, Einar Skjørestad, Roger Skjæveland, Fredrik Selsås (Vegar Holmen inn 70), Jostein Alsvik (Atle Skjæveland inn 65), Jørn Hagen, Kenneth Grøtteland, Junet Hassan

INNSENDT REFERAT: Vi har gjennom lang tid dratt fordel av en stor og god tropp og fikk virkelig bruk for alle spillerene, da det kom unaturlig mange forfall i forkant av denne kampen. Jostein Alsvik og Fredrik Selsås debuterte fra start og klarte seg veldig godt. Disse spillerene, har sammen med Junet Hassan, tatt store steg etter at de ble flyttet opp i A-troppen i høst.

Første omgang var sannsynligvis et langt gjesp for tilskuerene. To godt organiserte lag, som slet i siste fase av angrepsspillet, førte til en sjansefattig første omgang og 0-0 ga et riktig bilde av kampen til pause.

De siste 45 minuttene åpnet det seg naturlig nok mer opp. Vår tidligere storscorer, Daniel Grønning, hadde et par muigheter for gjestene, men det var vi som styrte mer og mer av kampen jo lengre tiden gikk. Junet`s kjappe bein og gode ballbehandling skapte trøbbel for slitne Voll-bein, mens våre kanter og backer kom til mye mer innlegg. Joakim Pedersen hadde kanskje kampens største sjanse da han headet over fra kort hold, mens både Junet , Jørn og Yngve Hagen kunne gitt oss ledelsen.

På overtid hadde vi et par cornere, men istedet for å få uttelling, ble det Voll-kontring og Daniel Grønning ble felt av Roger Skjæveland etter et løp som han hadde mange av i Austrått-drakt. Magne Stokka var sikker fra straffemerket, og et halvt minutt senere blåste dommeren av.

En kamp som vi følte vi burde fått mer utav. Det nye midtstopper-paret med Joakim Pedersen og Yngve Hagen fungerte utmerket og ellers bra innsats over hele linjen, men vi blir for puslete foran mål. Uansett er det bare å gratulere Voll, et lag som det stort sett alltid er kjekke og fairspilte kamper mot. Neste kamp er borte mot EIK 2.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!