Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Hana slo Sandved

Hana slo Sandved

BANENS BESTE: Kaj Andre Espe var en av mange gode spillere på Hana i 5-0-seieren over Sandved.

Hana er på vinnersporet igjen etter noen middelmådige resultat. Hana har nå tre strake seiere og ligger på femteplass. Topp seks beholder plassen i 4. divisjon.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.09.2016 kl 08:41

4- div menn avd 1
Hana - Sandved 5-0 (1-0)
Mål Hana: Jarle Ims, Mats Gramstad, Morgan Gramstad, Roderick Van Iwaarden, Amer Kazic
Lag Hana: Ole Martin Gjerden, Joar Skjørestad (50 Amer Kazic), Marius Kleven, Morgan Gramstad, Glenn Østrem Levang, Arnt Ove Ivesdal (20 Kaj Andre Espe), Jarle Ims (80 Christer Fjælberg) Ingvar Ims, Kenan Mehremic (70 Simen Vestly Sirevåg), Roderick Van Iwaarden (80 Ronald Pettersen), Mats Gramstad (80 Thomas Jax Berger)

INNSENDT REFERAT: Hana har siden sommeren hatt en kamprekke med 5-5 mot Eik 2, tap 1-2 for Varhaug, og tap 7-1 for nabo Austrått. Kjekt er det da at det har snudd med 4-1 mot Moi og Eiger 2, samt nå på fredag 5-0 mot Sandved hjemme. Rammene for kampen var fantastiske med over 20 grader og flotte spilleforhold.

Sandved kom til Hanafjedlet med tydelig mål om å bite godt fra seg og spillende trener Steffen Lyse ledet laget med offensiv innsats fra start. Det var en jevn åpning der spillet bølget. Likevel var det Hana som skapte muligheter, mens Sandved fikk lite uttelling for sin iherdige innsats. Det var derfor ikke ufortjent at Hana tok ledelsen 1-0 ved Jarle Ims på corner fra Mats Gramstad. En flott scoring på hodet etter en meget fin corner fra toppscoreren i Hana. Frustrasjonen begynte å spre seg i Hana etter at både Ingvar Ims og flere andre hadde eventyrlige sjanser til å øke ledelsen før pause.

Trener Arnt Ove Ivesdal startet kampen for Hana i dag, men gikk ut etter omtrent 20 minutter. Inn kom Kaj Andre Espe som tross mye skader og lite trening i det siste markerte seg som banens beste spiller etter at han kom inn. En midtbanebauta som vant stort sett alle dueller og var stor i pasningsspillet i denne kampen. Spissen Mats Gramstad fortjener også cred for en stor kamp på tross av at han bare fikk 1 nettkjenning i denne kampen. Mats er et konstant uromoment på topp og skaper mange gode muligheter også for sine lagkamerater.

Etter pause var det mer tydelig at Hana var et sterkere lag. Da begynte et raid mot Sandved målet som var intenst. Mats Gramstad startet ballet på egenhånd med å dra seg flott gjennom hele Sandved forsvaret og scoret vakkert helt nede ved stolperoten. Midtveis i andre omgang prøvde Mats på et tilsvarende raid og var alene på vei gjennom mot keeper da han ble klippet ned bakfra i straffefeltet. Straffen var udiskutabel og ble enkelt ekspedert av broder Morgan Gramstad til 3-0. Mer diskutabelt var det om rødt kort var nødvendig da det ble dobbel straff for Sandved. Dommer var aldri i tvil, men for noen av oss i Hana virket det noe strengt. Derfra og inn var det mye Hana på banen, og da Glenn Østrem Levang vakkert spilte gjennom Roderick Van Iwaarden ble det til en nydelig scoring helt nede i stolperoten igjen. Et vakkert angrep. Punktum for kvelden fikk en debutant lov å regissere da Simen Vestly Sirevåg på vakkert vis spilte gjennom Amer Kazic som på sitt sedvanlig vis klinket ballen i mål via keeper og inn i hjørnet. Noen skulle en gang målt hastigheten på Amer sine skudd...

Hana kontrollerte fint inn en fortjent seier mot et Sandved lag som nok var preget av mange skadede spillere og veldig ung spillertropp. Sandved har noe kjekt på gang og trenger nok bare mer tid for å etablere seg i dette gode selskap.

Takk for en god kamp, så ser vi frem til å måle krefter mot Figgjo på bortebane neste fredag.

Tabell 4. div avdeling 1

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!