Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Henrik kan få ny EM-medalje i posten

Henrik kan få ny EM-medalje i posten

Henrik Ingebrigtsen kan få en EM-medalje i posten. FOTO: Ole Aarre / Arkiv

Spansk sølvvinner mistenkt for doping.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.08.2016 kl 09:40

Henrik Ingebrigtsen ble slått på målstreken på 5000 meteren i EM og endte på fjerdeplass. Men sølvvinner Adel Mechaal mistenkes nå for doping. Det melder Tv 2, som viser til et tysk nettsted.

Spanjolen skal ha unnlatt å møte til tre dopingkontroller, noe som får samme konsekvens som å avlegge positiv dopingprøve og dermed diskvalifiseres fra EM.

– Jeg tar gjerne imot en medalje. Det er fremdeles litt surt å ha blitt slått på målstreken sånn som det der. Hvis han jukser, så er det fint om han blir tatt, sier Ingebrigtsen til TV 2.

– Det blir som en halv medalje. Når du ikke får medaljen rundt halsen på seierspallen, og få se flagget ditt bli heist opp, så forsvinner mye av gleden. Men på papiret har du jo tatt en medalje. Så vi kan jo krysse fingrene, legger han til.

Henrik Ingebrigtsen tok også bronsemedalje på 1500 meter dra bror Filip vant gull. Dette til tross for å ha slitt mye med skader denne sesongen.

I EM på hinder i 2010, rykket Bjørnar Ustad Kristensen opp fra niende- til åttendeplass, fordi spanjolen José Luis Blanco ble disket fra bronsen.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!