Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Lura henger fortsatt med i toppen

Lura henger fortsatt med i toppen

Fredrik Sjølie (t.v) og Michael Bekke i aksjon på en strålende grasbane i Fevik.

Uavgjort borte mot divisjonens beste hjemmelag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
15.08.2016 kl 10:39

3. divisjon fotball avdeling 5, menn

Express 1 (1)

Lura 1 (1)

Mål: 0-1 Espen Nygaard (40), 1-1 Runar Furre (45).

Tilskuere: ca. 100

Luras lag: Elias Røyset Ingebrethsen – Ole Andre Nordahl, Sander Schaathun Grelland, Fabiano Kristiansen, Michael Bekke, Jose Alejandro Valecillos Marcan, Jules Sambou, Eirik Indredavik, Sander Bjørnå, Andre Jørgensen og Espen Nygaard.

Benyttete innbyttere: Gunnar Andersen, Fredrik Sjølie og Kent Arne Ask

INNSENDT REFERAT: Lura er inne i en periode der de møter topplagene på rekke og rad. Etter den solide seieren mot Viking 2 på mandag, var det lørdag duket til bortekamp mot Express. Express hadde før kampen ikke tapt på hjemmebane denne sesongen, og er divisjonens klart beste hjemmelag med kun to tapte poeng.

Kampens åpningskvarter var av det rolige slaget. Lagene prøvde å få et bilde av hvordan de kunne bryte hverandre ned, og det førte til en tam åpning av toppkampen. I strålende sommervær var det Lura som skulle ta grepet om kampen. Gang på gang vant Lura ballen inne på Express sin banehalvdel. Spissparet til Lura, Andre Jørgensen og Espen Nygaard, fikk brukt farten sin og skapte store muligheter. Stolpene, strålende keeperspill av Express og uflaks førte til at det skulle gå 40 minutter før Lura skulle ta en fortjent ledelse. Espen Nygaard vant ballen inne på banehalvdelen til Express, rundet keeper og satte inn 0-1. Supporterklubben Lurigans, som har støttet Lura i hver eneste bortekamp, var selvsagt strålende fornøyd med målet. Dessverre for Lura skulle hjemmelaget utligne til 1-1 på overtid av første omgang. Et skudd fra 20 meter snek seg inn helt nede ved stolpen bak keeper, Elias Ingebrethsen.

I andre omgang fikk publikum se et annet kampbilde enn første omgang. Express klarte å skape et trykk inne på Lura sin banehalvdel, men det ble ikke skapt de største sjansene. Kun en gang kom Express til en farlighet. En god bevegelse og avslutning fra Expresspiller, Marius Bruun Henriksen, førte til at Ingebethsen i Luramålet måtte ta frem en feberredning, og fikk dermed avverget en ledelse til hjemmelaget. Lura fikk ikke skapt like store sjanser som i første omgang, og dermed endte det 1-1.

Lura var klart best i første omgang, mens Express hadde et overtak i andre omgang. Sett ut fra sjanser gjennom hele kampen burde allikevel Lura reist hjem med tre poeng. At det blir ett poeng på kanskje den vanskeligste bortebanen i avdelingen er godkjent. Lura fortsetter dermed å ta poeng mot topplagene, og har en spennende høst i vente. Allerede på torsdag er det klart for et nytt toppoppgjør for Lura. Madla gjester Lura Stadion klokken 19.00.

Sjekk 3. divisjonstabellen her.

Nøkkelord

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!