Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Lura kan avgjøre i neste hjemmekamp

Lura kan avgjøre i neste hjemmekamp

Jose Alejandro Valecillos Marcano (t.v.) og Fabiano Kristiansen. Antwi i midten med ballen. Foto: Håkon Raa

Tapte mot Start 2, men hjemme mot Randesund kan plassen i 3. divisjon sikres for Lura.

Tekst:

Publisert:

3. divisjon fotball avdeling 5, menn

Start 2 3 (1)

Lura 0 (0)

Mål: 1-0 Dennis Agyare Antwi (7), 2-0 Antwi (70), 3-0 Antwi (85)

Tilskuere: 150

Luras lag: Sondre Hellevik – Stig Vik Nedrebø, Fabiano Kristiansen, Johannes Eide (Eivind Dirdal fra 83 min), Ole Andre Nordahl, Jose Alejandro Valecillos Marcano (Andre Jørgensen fra 65 min), Jules Sambou (Simen Vedvik fra 77 min), Eirik Indredavik, Michael Bekke (Sander Bjørnå fra 60 min), Vetle Høivik og Alf Jacob Aano (Fredrik Sjølie fra 80 min)

INNSENDT REFERAT: Lura tok lørdag turen til mektige Sør Arena for å møte Start 2 til nok en viktig kamp i innspurten av årets 3. divisjon. Før kampen var Start 2 ett poeng foran Lura på tabellen, og vinneren av kampen kunne ta et langt steg mot fornyet spill i 3. divisjon. At kampen var viktig for gultrøyene fra Kristiansand kunne man også se på laguttaket. Hele seks spillere fra A-laget var å finne i startoppstillingen, blant annet kaptein på A-laget, Rolf Daniel Vikstøl, Daniel Aase og spissen Dennis Agyare Antwi.

Starten av første omgang ble en krig. Lura prøvde å stresse Start 2 med høyt press, men ballsikre sørlendinger klarte som regel å holde hodet kaldt. Det var også derfor de etter kun 7 minutter tok ledelsen. De fant mellomrommet mellom pressleddene og spilte ballen ut til kantspilleren som slo et innlegg foran mål, hvor Dennis Agyare Antwi satte inn 1-0 til hjemmelaget. Etter dette valgte Lura å legge seg litt lavere i presset. De fikk mer struktur i laget, og fikk etter hvert gunstige brudd som ble farlige. Flere ganger klarte Lura å vri spillet etter å ha vunnet ball til ”Ali” på høyre kant. Den tekniske kantspilleren slo gang på gang strålende innlegg som Eirik Indredavik, Vetle Høivik og Alf Jakob Aano hver sin gang var svært nære på å få i mål. Start 2 skapte ikke særlige sjanser resten av omgangen, og dermed sto det 1-0 til hjemmelaget ved halv tid.

Andre omgang fortsatte i samme spor. Lura lå fint defensivt og fikk overgangsmuligheter etter feil fra Start 2. Det lå et mål til laget fra Sandnes i luften, men for en gangs skyld klarte de ikke å omsette sjansene og få ballen i mål. Når Start 2 fikk straffespark midtveis i andre omgang og økte til 2-0, gikk luften litt ut av Lura. Like før slutt økte de også til 3-0, som også ble sluttresultatet.

Dermed stoppet rekken uten tap for Lura på 12 kamper. At grønntrøyene matcher spillere som har sin hverdag i Tippeligaen på deres hjemmebane, viser at det er et stort potensial i laget. Start 2 vinner kampen fortjent til slutt, men med litt ”tur” kunne Lura fått med seg poeng fra kampen.

De andre kampene i de forskjellige avdelingene gikk Lura sin vei denne runden. Det betyr at Lura kan avgjøre alt neste lørdag når Randesund kommer på besøk. Med seier i den kampen, vil Lura være garantert plass i den nye 3. divisjonen. Skulle de klare det, vil det på mange måter være et opprykk i og med at hele 9 lag rykker ned i år, og som nyopprykket lag fra 4. divisjon i fjor vil det være en fantastisk prestasjon av laget fra Sandnes. Det lukter folkefest på Lura Stadion neste lørdag klokken 14.00.

Nøkkelord

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!