Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Lura slo tilbake to ganger mot Jerv 2

Lura slo tilbake to ganger mot Jerv 2

Andre Jørgensen, som har vært ute med skade hele sesongen, gjorde endelig comeback for Lura. Foto: Henning Lillejord

Tirsdag kveld tok Lura i mot Jerv 2 til seriekamp på Lura Stadion. Etter flere dager med tropevarme var det denne dagen noe kaldere, og dermed perfekte spilleforhold for begge lag.

Tekst:

Publisert:

3. divisjon fotball avdeling 5, menn
Lura 2 (0)
Jerv 2 2 (0)
Mål: 0-1 Joachim Edvardsen (48), 1-1 Jules Sambou (53), 1-2 Marius Heimdal (58), 2-2 Jose Alejandro Valecillos Marcano (63)
Tilskuere: ca. 100
Luras lag: Sondre Hellevik – Daniel Jacobsen, Fabiano Kristiansen, Johannes Eide, Ole Andre Nordahl, Jose Alejandro Valecillos Marcano, Simen Vedvik (Magne Qvanvik fra 44 min), Jules Sambou, Fredrik Røysheim Sjølie(Sander Bjørnå fra 65 min), Vetle Høivik og Andre Jørgensen (Fredrik Fotland Nilssen fra 65 min)

INNSENDT REFERAT: Første omgang startet med en stor sjanse til Jerv. Andreas Hagen, som du normalt ser i startoppstillingen til Jerv i Obosligaen, kom alene med keeper ett flott spill, men Lurakeeper, Sondre Hellevik, gjorde en strålende redning. Krig og innsats samt tendenser til fint spill preget resten av omgangen. Lura hadde tre store sjanser til å ta ledelsen. Jules Sambou fikk plutselig tid og rom inne i feltet, men ballen ble blokkert av en Jervforsvarer. Like etter fikk Fabiano Kristiansen et hav av rom til å stille inn siktet på volley, men traff dessverre ikke reint på ballen. Omgangens største sjanse var etter flott spill av Lura og Andre Jørgensen. Den hurtige spissen som endelig var tilbake på banen etter et langt skadeopphold, slo et strålende innlegg til Vetle Høivik, men Høivik var 2 cm for sen til å sette ballen i mål. Dermed stod det 0-0 til pause mellom to gode fotballag.

Se bildet større

Fredrik Fotland Nilssen, tar hendene over hodet etter å ha truffet innsiden av stolpen på stillingen 2-2. Foto: Henning Lillejord

Om noen på tribunen syntes at første omgang var sjansefattig, skulle andre omgang bli stikk motsatt. Allerede etter tre minutter får Jerv et frispark 25 meter fra mål. Et knallhardt skudd går rett i mål, en scoring som burde blitt stoppet av Lura-keeper, Sondre Hellevik. Like etter fikk Lura et av mange corner. Daniel Jacobsen slår et perfekt innlegg som blir satt i mål av Jules Sambou. Full jubel på tribunen og balanse i regnskapet. Lura fortsatte å trykke på etter utlikningen, men dessverre for Lura, var det Jerv som skulle få neste scoring. En corner fra Lura blir først klarert av Jervforsvaret. En Luraspiller var uheldig i det han skal slå ballen inn i feltet igjen, og Jerv kontrer inn 1-2. Lura fortsatte å ha tro på det de holdt på med. Kun fem minutter senere får Jose Alejandro Valecillos Marcano drømmetreff på volley, og ballen suste inn bak en god Stian Christensen i Jervmålet. Etter dette åpnet kampen seg opp enda mer, og det var tydelig at begge lag ønsket tre poeng. Lura produserte mange store sjanser i slutten, men stolpen eller Jervkeeperen stod i veien. Når dommeren blåste i fløyten var stillingen 2-2, og dermed ble det poengdeling mellom Lura og Jerv 2.

Oppsummert var det en god fotballkamp mellom to spillende og gode lag. Lura hadde de største sjansene, mens Jerv utnyttet personlige feil i Luraforsvaret. Sterkt av Lura å komme tilbake to ganger, og med litt tur kunne hjemmelaget gjennomført en perfekt snuoperasjon. Neste kamp for Lura er allerede på lørdag mot Mandalskameratene i Mandal.

Nøkkelord

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!