Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Lura tapte to poeng på overtid

Samme resultat for tredje kamp på rad

Lura tapte to poeng på overtid

IKKE HELT FORNØYD: Lura-trener Øystein Elvestad fikk se laget sitt miste seieren på overtid. FOTO: Frode Olsen

Lura henger fortsatt med i toppen i 3. divisjon avdeling 5. I helgen spilte de 1-1 for tredje kamp på rad.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.09.2016 kl 19:32

3. divisjon fotball avdeling 5, menn

Lura 1 (1)

Skarphedin 1 (0)

Mål: 1-0 Espen Nygaard (20), 1-1 Espen Nordbø (90 +1)

Tilskuere: ca. 100

Luras lag: Elias Røyset Ingebrethsen – Eivind Dirdal (Stig Vik Nedrebø fra 60 min), Fabiano Kristiansen, Øystein Elvestad (Gunnar Andersen fra 46 min), Michael Bekke, Jose Alejandro Valecillos Marcano, Jules Sambou, Simen Vedvik, Fredrik Sjølie (Alf Jakob Aano fra 60 min), Vetle Høivik og Espen Nygaard (Erlend Gudmestad fra 70 min).

INNSENDT REFERAT: Lura tok lørdag i mot Skarphedin fra Bø i Telemark til seriekamp i 3. divisjon avdeling 5. Kampen startet med et trøkk fra hjemmelaget. Høyt press gav mange muligheter til å skape noe, men de store mulighetene uteble. Etter 20 minutter skulle Lura ta ledelsen. Vetle Høivik slo nydelig igjennom til Espen Nygaard, som rundet keeper og satte ballen i mål. Hjemmelaget hadde full kontroll på kampen og burde nok ledet mer enn 1-0 til pause.

Andre omgang fortsatte i samme spor som den første. Skarphedin maktet aldri å skape noe på et solid Luraforsvar, og publikum satt bare å ventet på at det skulle komme flere mål til hjemmelaget. Det burde det også gjort. I løpet av en 15 minutters periode midtveis i omgangen ble målet til bortelaget bombardert med sjanser til Lura. Vetle Høivik, Alf Jakob Aano og Erlend Gudmestad hadde flere sjanser til å punktere kampen, men som mange ganger tidligere denne sesongen klarer ikke Lura å sette sjansene. Det så allikevel ut til å gå mot en fortjent hjemmeseier, men på overtid fikk Skarphedin plutselig en mulighet. En ball ble slått inn i feltet, og plutselig var Espen Nordbø helt alene og kunne sette ballen enkelt i mål. Like etter blåste dommeren av kampen, og dermed endte det 1-1 på Lura Stadion.

Tabellen lyver aldri. Lura er det laget som har sluppet inn minst mål i divisjonen, men er også et av de lagene som har scoret minst. Lura skaper mer enn nok sjanser til å vinne kampen, men ballen ville ikke i mål. Dette må være et av fokusområdene på treningene fremover. Det er rekordjevnt på tabellen, og Lura henger fortsatt godt med i toppen av tabellen. Det blir en spennende høst for laget fra Sandnes.

TABELL 3. DIV AVD 5

Nøkkelord

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!