Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Lura ubeseiret siste sju

Lura ubeseiret siste sju

Vetle Høivik blir omfavnet av glade lagkamerater etter at han utliknet til 1-1. FOTO: Henning Lillejord

11. juni var sist Lura tapte en fotballkamp.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.08.2016 kl 10:34

3. divisjon fotball avdeling 5, menn

Lura 1 (0)

Madla 1 (1)

Mål: 0-1 Bård Ledaal (9), 1-1 Vetle Høivik (62)

Tilskuere: ca. 200

Luras lag: Elias Røyset Ingebrethsen – Ole Andre Nordahl, Sander Schaathun Grelland (Eivind Dirdal fra 45 min), Johannes Eide (Kent Arne Ask fra 86 min), Michael Bekke (Gunnar Andersen fra 25 min), Jose Alejandro Valecillos Marcano, Simen Vedvik, Fabiano Kristiansen, Fredrik Sjølie, Andre Jørgensen (Erlend Gudmestad fra 17 min) og Vetle Høivik

INNSENDT REFERAT: Toppoppgjør, lokaloppgjør, nerver, spenning og høy temperatur kan beskrive dramaet som utspilte seg på Lura stadion torsdag kveld. Alle de 200 tilskuerne som hadde funnet veien til kamp hadde sine øyne rettet mot banen hvor Lura tok i mot Madla til en viktig oppgjør i kampen om å holde seg i 3. divisjon.

Første omgang var preget av et trøkk fra Madla. De vant duellene fra første minutt, og klarte å sette Lura under press. Allerede etter 9 minutter skulle bortelaget ta ledelsen. Inne i feltet fikk Bård Ledaal stå merkelig alene uten at noen av Luraspillerne gikk i press, og fikk dermed en enkel jobb med å gi blåtrøyene ledelsen til ellevill jubel fra Madlatrener og en gang et av Rogalands største fotballtalent, Arturo Cleveland. De fleste på tribunen trodde dette skulle gi hjemmelaget en vekker etter en svak start, men kampen fortsatte i samme spor. Lura slet med å skape noe offensivt og ga ballen for enkelt fra seg. Madla oste av selvtillit etter en strålende start på kampen, men det skulle gå 40 minutter før neste store sjanse i kampen skulle komme. Et Madlaspiller fikk til et godt skudd fra skrå vinkel, men ballen gikk heldigvis for Lura i tverrligger og ut.

(teksten fortsetter under bildet)

Se bildet større

200 hadde funnet veien til Lura stadion torsdag kveld. FOTO: Henning Lillejord

Dermed sto det 0-1 til pause, et resultat som var rettferdig etter spill og sjanser. Lura måtte gjøre tre bytter allerede i første omgang grunnet skader, og det kan være noe av grunnen til at hjemmelaget aldri fikk flyten i spillet sitt.

Andre omgang startet med en helt annen energi fra hjemmelaget. Kampbildet fra første omgang var plutselig totalt endret. Nå var det Madla som ble stresset, slo feilpasninger og tapte duellene. Lura hadde tydelig flyttet laget mye høyere i banen og manet hverandre opp til innsats. Derfor var det ikke ufortjent at Lura sin spydspiss, Vetle Høivik, på vakkert vis lobbet ballen over Madlakeeper, Lars Sveingård midtveis i omgangen. Ikke lenge etter var nevnte Høivik plutselig helt alene med keeper etter strålende pasning av ”Ali”, men dessverre for hjemmelaget ble vinkelen for skrå, og dermed gikk avslutningen utenfor. Etter 90 minutter var det to slitne lag på banen, og det så ut som det skulle gå mot poengdeling. Men 4 minutter på overtid fikk Lura et frispark i farlig posisjon. Fabiano Kristiansen slo ballen inn i feltet, men ballen ble klarert av Madlaforsvaret. Luragutt, Eivind Dirdal, som spilte en strålende kamp på høyreback ladet skuddfoten i returrommet fra 40 meter. Et drømmetreff ga ballen en vanvittig fart, i bue over keeper, men dessverre for Lura og Dirdal gikk ballen i tverrligger som sannsynligvis dirrer dagen derpå.

Oppsummert hadde lagene hver sin omgang, og et poeng til hvert av lagene var rettferdig. Lura måtte gjøre fem endringer fra forrige kamp grunnet skader, giftemål og ferie, mens de i første omgang var tvunget til å gjøre tre endringer grunnet skader. Spillerne som kom inn for hjemmelaget gjorde en strålende figur, og det viser hvor viktig det er å ha en stor spillerstall og god lagmoral. Lura har nå spilt 7 kamper uten å tape, og er nå ferdig med alle topplagene. Det blir en ulidelig spennende høstsesong for grønntrøyene i jakten på fornyet kontrakt i 3. divisjon.

Vetle Høivik ble fortjent kåret til dagens Luraspiller. Premien var levert av dagens kampsponsor, Olavs trafikkskole, og premien var et gavekort på 1000,- som må benyttes på kjøretimer. Etter å ha sett hvor dårlig Høivik er på lukeparkering passer den premien perfekt for han.

Tabell 3. divisjon menn, avdeling 5

Nøkkelord

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!