Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Riska–tap mot Vard 2

Riska–tap mot Vard 2

 

Unge Riska-spillere fikk sin debut.

Tekst:

Publisert:

3. divisjon fotball avdeling 6, menn
Vard Haugesund 2 2 (1)
Riska FK 1 (1)
Mål: 1-0 (25), 1-1 Knut Magnus Haugland (39) og 2-1 (72)
Tilskuere: 20-30
Riska's lag: Andreas Smalås – Rene Duås , Espen Olsen, Thomas Haugland, Knut Magnus Haugland – Martin Mossmann, Runar Fløysvik, Joachim Boxill Knutsen, Sindre Stangborli, Eirik Olsen – Defrim Kocani
Innbyttere: Simen Egeland (ubenyttet), Håvard Ørland (86), Eivind Øksnevad (72) og Adrian Malmin Ims (83)

INNSENDT REFERAT: Grunnet sommerferier og skader var det et meget ungt mannskap som reiste over Boknafjorden. Gjennomsnittslalderen til spillerene var 21 år og på benken var det plassert hele tre spillere fra 2000 kullet. Eivind Øksnevad ville bli den yngste spiller på A-laget! I tillegg måtte også trener Simen Egeland bli med i kamptroppen til denne kampen.

Første omgang staret noe jevnt, men Vard skapte de fleste store sjansene som var. Det ble forøvrig et lengre stopp i spillet ganske tidlig grunnet en løs hund som forvillet seg inn på banen. Eieren virket tydeligvis heller ikke til å være i nærheten.

Etter at kampen kom igang kom Vard nærmere og nærmere et mål. Det som måtte komme skjedde også etter 25 minuter. Et noe enkelt overlegg ble skrudd inn mot midten av 16 meteren, hvor Smalås feilberegner. Dermed kan Eskevik hos Vard enkelt heade bakover, over keeper og i det tomme målet.

På stillingen 1-0 til Vard klarer Riska å kjempe seg inn i kampen og får nå sin beste periode. Riska klarer å sette et visst press på Vard uten å skape de store sjansene. 39 minutter ut i omgangen blir et innlegg headed unna fra Vard, men på ca 16 venter Knut Magnus som på volley setter ballen kontant nede i lengste hjørne. Imponerende av de unge fra Hommersåk!

Riska klarer å holde på noe av trykket etter målet sitt, men uten og skape de store farlighetene. Vard å sin side for noen farlige kontringer, uten at disse ble omsatt til mål. Dermed står stillingen seg 1-1 til pause i Haugesund.

I andre omgang henger Riska godt med i første del av omgangen. Det blir skapt sjanser begge veier og med litt flaks kunne det raskt vært 2-1 til Riska, men slik skulle det dessverre ikke gå. 2-1 målet til Vard kommer etter 72 minutters spill. Ballen spretter litt frem og tilbake mellom lagene etter et Vard hjørnespark som tilslutt klarer å få til en avsluttning. Ballen triller dessverre for Riska inn helt nede i motsatt hjørne. I tillegg hadde kaptein Thomas Haugland ikke lenge før fått gult kort, og må dessverre stå over sin egen avskjedskamp hjemme mot Randaberg.

Herfra ut og klarer ikke Riska og produsere noe spesielt og Vard har kontroll på kampen. Positivt er det uansett at alle 2000-modeller fikk sin debut på A-laget og gjorde gode figurer!

Neste kamp er hjemme mot Randaberg fredag 12. august kl. 19:00

Nøkkelord

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!