Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Sandnesjenter gjorde rent bord

Sandnesjenter gjorde rent bord

TO SEIERE: SVBK-spilleren Tiril Tveit (t.h.) imponerte da hun sammen med Pia Øfstaas fra Gjesdal vant både U17- og seniorklassen i helgas Rogaland Tour. Foto: Ketil Volden

Tiril Tveit ble dobbeltvinner da den fjerde runden i Rogaland Tour ble avviklet i Haugesund i helgen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.06.2016 kl 09:18

Sammen med makkeren Pia Øfstaas fra Gjesdal vant 15-åringen fra SVBK både U17- og seniorklassen. Den tredje lokale seieren stod Austrått-spilleren Line Rudjord Volden for sammen med Målfrid Oltedal, også hun fra nabokommunen. De var suverene i U15-klassen.

Se bildet større

ÅRETS TREDJE: Austrått-spilleren Line Rudjord Volden (t.h.) kunne sammen med Målfrid Oltedal fra Gjesdal juble for en ny seier i klasse U15 i Rogaland Tour. Foto: Ketil Volden

Lørdag møttes de to lagene i U17-finalen. Tveit og Øfstaas vant det første settet 21-9 og så ut til å gå mot en klar seier. Oltedal og Rudjord Volden viste imidlertid liten respekt for sine eldre motstandere i det andre settet, og med sterkt servepress og godt plasserte avslutninger tilrev de seg etter hvert initiativet og vant settet 21-16. I det tredje og avgjørende settet var det lenge jevnt, men Tveit og Øfstaas viste seg til slutt som de sterkeste og vant 15-11.

I søndagens finale i seniorklassen møtte de Martine Slåtten og Anja Karin Slettebøe fra KFUM Stavanger. Etter 1-1 i sett, var det duket for et spennende tredjesett. Her havnet Tveit og Øfstaas litt bakpå og slet litt med presisjonen. Siste delen av settet stod imidlertid til 20 i stil. Med sterkt servepress og velplasserte avslutninger vant de kontrollert 15-11 og kunne juble for dobbelseier.

Se bildet større

VANT FINALESETT: Både stemningen og solbrillefaktoren var høy hos SVBK-spilleren Adam Dalene (t.h.) og Jonah Utvik fra Torvastad etter at de tok det ene settet i U15-finalen i helgas Rogaland Tour i Haugesund. Foto: Jorunn Jørgensen Dalene.

I U15-klassen søndag avga Oltedal og Rudjord Volden ingen sett i noen av kampene og vant sin tredje Rogaland Tour for året. I finalen slo de Julie Kolberg fra Gjesdal og Tuva Høibakke fra Klepp 2-0 med settsifrene 21-9 og 21-11. I gutteklassen ble SVBK-spilleren Adam Dalene og makkeren Jonah Utvik fra Torvastad nummer to etter å ha tapt finalen mot Cristoffer Førland og Benjamin Utvik fra Torvastad 1-2 med settsifrene 21-15, 14-21 og 6-15.

Femte runde i Rogaland Tour går av stabelen på Lassabanen i Stavanger i helgen med SVBK som arrangør.

Nøkkelord

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!