Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Sandved og Austrått spilte uavgjort

Sandved og Austrått spilte uavgjort

Et langt kast fra Einar Skjørestad til Junet Hassan sikret et poeng mot Sandved. (Bilde fra vårens kamp på Iglemyr)

Torsdagens oppgjør mot Sandved ble en skuffelse resultatmessig. Selv om vi dominerte kampen fullstendig, ble det kun et poeng i lokaloppgjøret.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.08.2016 kl 12:00

Sandved - Austrått 1-1 (0-0)

Mål: Junet Hassan

Gule kort: Jørn Hagen og Yngve Hagen

Austrått`s beste: Erik Hamre

Lag: Simon Hana, Yngve Hagen, Arne Rasmussen, Kjetil Tveit, Morten Strusshamn (Einar Skjørestad inn 55), Roger Skjæveland (Junet Hassan inn 80), Eivind Eriksen (Thomas Tengesdal inn 60), Erik Tengs Pedersen (Erik Hamre inn 45), Jørn Hagen, Joakim Pedersen, Kenneth Grøtteland

INNSENDT REFERAT: Fra start av tok vi tak i kampen og hadde haugevis med cornere, frispark og innlegg. Sandved-keeperen reddet fint fra Kenneth Grøtteland, mens Kjetil Tveit satte ballen utenfor fra kort hold. Hjemmelaget hadde en sjanse som Simon Hana reddet fint. Totaldominans spillemessig de første 45 minuttene, men Sandved forsvarte seg svært godt, spesielt i luftrommet inne i egen 16 meter var de meget bra.

2. omgang forsatte i samme stil. Vi regnet med det ville åpne seg litt etterhvert, men hjemmelaget var disiplinerte og fortsatte å forsvare seg meget godt på de uttallige innleggene og dødaballene som kom i denne omgangen også. Likevel ble sjansene større og større og det var etterhvert helt utrolig at vi ikke tok ledelsen. Eivind Eriksen traff stolpen med en heading,, før han satte et skudd i kryss-stanga. Erik Hamre storspilte på høyrekanten, men ble stoppet av Sandved-keeper når han var alene. Berg i Sandved-målet hadde en fantastisk redning på Yngve Hagen frispark, mens Tengesdal bommet på åpent mål da han brukte en touch for mye.

Vi blottla oss bakover i den stadige jakten på ledermålet og Sandved traff tverrligger på en kontring. Med åtte minutter igjen fikk plutselig hjemmelaget straffespark. I beste fall et voldsomt vindpust som veltet Sandved-spilleren, men sånn er av og til fotballen. Straffesparket ble iallefall satt i mål og plutselig så hjemmelaget ut til å ta alle tre poengene. Vi la om til 3-3-4 og flere sjanser ble skuslet bort, mens Sandved kunne avgjort på en ny overgang. Dommeren la til tre minutter, men diverse somling førte til at det ble fire minutter. Kampens siste "spark" på ballen satte Junet Hassan ballen i mål med pung, mage eller lår, etter et langt kast fra Einar Skjørestad. Litt ironisk at det var banens minstemann som endelig klarte få ballen i mål etter en dødball, men uansett veldig fortjent utlikning.

En spillemessig god kamp av oss, men ferdighetene inne i vertenes 16 meter er under en hver kritikk og vi må bli mye tøffere og mer effektive for å få poeng fremover. Sandved-spillerene jobbet skjorta av seg og skal ha ros for en fantastisk arbeidsmoral i en vanskelig tabell-situasjon. Neste kamp er nok et lokaloppgjør, da vi fredag får besøk av Hana på Iglemyr.

Nøkkelord

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!