Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Skuffende tap for Austrått borte mot Moi

Skuffende tap for Austrått borte mot Moi

VIKTIG MANN: Sigurd Gjerde Arnesen scoret mot Moi og blir en svært viktig spiller i høst.

Det ble et skuffende tap for Austrått da siste kamp før ferien ble spilt borte mot et taktisk godt og kynisk Moi-lag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.06.2016 kl 19:44

Moi - Austrått 3-2 (2-0)

Mål: Øyvind Hebnes og Sigurd Gjerde Arnesen

Gule kort: Kenneth Grøtteland, Joakim Pedersen og Sigurd Gjerde Arnesen

Rødt kort: Einar Skjørestad

Austrått's beste: Sigurd Gjerde Arnesen

Lag: Simon Hana, Morten Strusshamn, Atle Skjæveland (Thomas Tengesdal inn 90), Øyvind Hebnes, Yngve Hagen, Eivind Eriksen (Sigurd Gjerde Arnesen inn 55), Jørn Hagen, Joakim Pedersen, Erik Tengs Pedersen (Einar Skjørestad inn 45), Kenneth Grøtteland, Thomas Tengesdal (Erik Hamre inn 70)

INNSENDT REFERAT: Allerede etter fem minutter tok hjemmelaget ledelsen. Kristian Hafstad kjørte karusell med et par av våre spillere og Irshad Zahid satte ballen enkelt i mål alene med Simon Hana. Vi hadde mye ball, men valgte ofte dårlige løsninger og slet med å komme til sjanser mot et godt organisert Moi-lag. Hver gang vi hadde mulighet til å få overganger ble vi effektivt stoppet og hadde uttalige frispark, men kun et gult kort ble delt ut. Vår største sjanse var da Joakim Pedersen ble stoppet to ganger av hjemmelagets gode keeper. Rett før pause scoret Zahid sitt andre for dagen da han headet ballen i mål etter svakt forsvars- og keeperspill.

Vi fikk en bedre start på den andre omgangen og et langt kast fra Einar Skjørestad ble satt i mål av toppscorer Øyvind Hebnes. Dessverre varte bare gleden et lite minutt. Simon fikk et tilbakespill og et dårlig touch gjorde at Zahid kunne få med seg ball hjem og 3-1 til Moi. Vår keeper har vært småskadet og syk de siste ukene og vi tilgir lett feilene i denne kampen. Har kanskje vært vår beste spiller i vårsesongen og vi ser frem til fortsatt storspill i høst.

Vi kastet flere spillere frem i banen i jakt på redusering, men selv om vi hevet oss litt fra første omgangen slet vi med å skaffe så mange store sjanser. Med 15 minutter igjen ble Einar utvist i en situasjon som undertegnede ikke så. Uansett ble det litt småtumulter og varme hoder på både bane og benk. Etter utvisningen ble vi et helt annet lag og kjørte over Moi. Sigurd Gjerde Arnesen var på perm fra militæret og toppscoreren fra 2014 sesongen ga oss en ny dimensjon med sin energiske spillestil. Det var også Sigurd som ga oss håp da han reduserte med en flott heading etter innlegg fra Jørn Hagen. Et par sjanser ble skuslet bort, før en kjemperedning fra Moi-keeperen på et skudd fra Yngve Hagen ødela vårt siste håp om poeng.

Et kjedelig tap der vi ikke spilte opp mot vårt beste før vi ble redusert til 10 mann. Moi gjorde en heroisk innsats i samtlige 90 minutter og har matchvinnere i begge ender, så vi må bare gratulere dem. Totalt sett har vårsesongen vært meget bra og vi vil være nummer to på tabellen når alle lag har spilt 12 kamper. Høstsesongen starter opp igjen med hjemmekamp mot Eiger 2 den 11. august.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!