Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Slo dommeren – får ikke spille mot Ull/Kisa

Slo dommeren – får ikke spille mot Ull/Kisa

Bojan Zajic, her i aksjon mot Raufoss, må stå over helgens hjemmekamp mot Ull/Kisa for en episode som skjedde på rekruttlaget mandag. Den rutinerte midtbanespilleren slo borti hånda til dommeren og ble gitt direkte rødt kort. Han må stå over to kamper for 3.-divisjonslaget og kan samtidig ikke spille for A-laget i 1. divisjon i mellomtiden. FOTO: Rune Eikeland

Bojan Zajic har fått to kampers karantene av Rogaland Fotballkrets etter at han slo dommeren i hånda og ble utvist i en 3.-divisjonskamp.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.10.2016 kl 09:07

Zajic fikk direkte rødt kort i mandagens 3.-divisjonskamp mellom Vardeneset og Sandnes Ulf 2. Han er ilagt en to kampers karantene og i samme periode kan han ikke spille for A-laget. Sandnes Ulf 2 sikret i samme kamp plassen i 3. divisjon med en 2-1-seier.

36-åringen vil være spilleklar igjen til bortekampen mot Åsane 23. oktober, ettersom rekruttkampene mot Brodd (førstkommende lørdag) og Bryne 2 (22. oktober) da er ferdigspilt.

Zajic forklarer hendelsen som har ført til utestengelse på følgende måte:

– Jeg vil bare gjøre det klart at intensjonene mine aldri var å slå han på hånda. I det jeg gestikulerer treffer jeg dommeren på hånda. Men jeg beklaget raskt til dommeren, og jeg tar fullt ansvar for det som skjedde i kampen, forklarer 36-åringen overfor klubbens hjemmeside.

– Jeg burde håndtert frustrasjonen min på en annen måte. Jeg angrer, og med min rutine og erfaring var dette helt unødvendig. Jeg har alltid respektert dommerne, og har alltid hatt et godt forhold til norske dommere. Fair play er viktig for meg, noe det har vært gjennom både min fotballkarriere, og nå som fersk trener for unge spillere, avslutter han.

Nøkkelord

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!