Sterk borteseier for Hana

Bak fra venstre: Christer Fjælberg, Helge Veen, Morgan Gramstad, Einar Øvstebø, Thomas Berger, Marius Kleven, Kaj Andre Espe, Glenn Ø Levang, Roderick Van Iwaarden, Amer Kazic, Arnt Ove Ivesdal
Foran fra venstre: Joar Skjørestad, Cristian Garcia, Ingemark Reilstad Helland, Thomas Augenstein, Thomas Furunes og Simen Vestly Sirevåg.

Tok årets første trepoenger borte mot opprykkskandidat.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
24.04.2017 kl 14:27

Sandnesposten.no
Sandnesposten A/S

Eiger - Hana 3-4 (2-2)

4. div. avdeling 1
21. april 2017 19:00
Lag Hana: Thomas Berger, Joar Skjørestad (Einar Øvstebø), Morgan Gramstad, Marius Kleven, Glenn Søtrem Levang, Jarle Ims, Ingvar Ims, Amer Kazic (Kenan Mehremic), Kaj Andre Espe, Ingemar Helland Reilstad, Roderick Van Iwaarden (Thomas Furenes)
Mål Hana: 0-1 Morgan Gramstad, 2-2 Amer Kazic, 3-3 Ingemar Reilstad, 3-4 Roderick Van Iwaarden.

INNSENDT REFERAT: Arnt Ove Ivesdal hadde tatt med seg sine elever til hjemlige trakter for denne kampen. Vi møtte Eiger i Hålå på Eigerøy, en plass Ante har noen lokalderby på sin samvittighet.

Kampen var ikke gammel før Hana fikk sitt første mål. Det kom på et corner, og det var en noe merkelig scoring som gikk via Morgan Gramstad sin skulder og i nettet. Det tom imidlertid ikke lang tid før Eiger utliknet og økte til 2-1 i Hålå. Hana sin utlikning kom like etter Eiger sitt ledermål, og denne gang var det Kaj Andre Espe som jaget en nesten umulig ball mot dødlinjen, og fikk lagt inn. Der gikk ballen via en motspiller og rett i beina til Amer Kazic som stod helt alene med keeper. Han gjorde ingen feil og bredsidet ballen forbi keeper.

Kampen gikk til pause på 2-2 og det var greit i forhold til spillet i første omgang.

Tabell 4. divisjon avdeling 1

Andre omgang åpnet som første, men denne gang med noe overtak til Eiger. Det lå et mål i luften og Eiger burde nok hatt et straffespark på stillingen 2-2. Her var Hana heldige.

Det betydde kanskje ikke så mye, for like etter kom nok et ledermål for Eiger og vi lå igjen bakpå i Hålå. Hana gav imidlertid ikke opp, og nå var det enkeltspillere som våknet litt mer og ble noe mer fandenivoldske. Ingemar Helland Reilstad fikk en noe tilfeldig ball på venstre side og forserte en spiller og to og fikk avsluttet fra spiss vinkel.

Ballen var nok borti noen og forandret retning, men endte heldigvis i mål. Vi var like langt med 3-3. Hana sitt siste mål kom på et godt corner på første stolpe fra Jarle Ims. Der stod Roderick Van Iwaarden perfekt plassert og fikk headet fra lav høyde opp i nettaket. En vakker scoring som betydde mye for Hana. Det var godt å komme i føringen igjen.

Herfra og ut handlet alt om forsvar for Hana sin del, og Eiger presset noe voldsomt. Sterk disiplin, mye slit, noen feberredninger fra Thomas Berger gjorde at vi sikret seieren 5 minutter på overtid. Det ble sagt en sliteseier, og det stemmer nok i dette tilfellet.

Noen spillere fortjener å bli nevnt. Einar Øvstebø kom inn på venstre back og gjorde et solid innhopp. Han vant de fleste dueller på den siden og hadde god kontroll på sin mann der. Thomas Berger viste på slutten hvilken strålende keeper han kan være og var faktisk avgjørende i 2 tilfeller med solide enhåndsredninger som berget mål imot.

Ønsker også å nevne Roderick sitt comeback etter et langt skadeavbrekk. Det var en innbitt Roderick med mye fokus som var på banen i dag. En kunne se tenningen. På slutten av kampen fikk vi se Roderick slik vi kjenner ham med de kjappe rykkene, rettvendt fokus og en utrolig stå på vilje. Skal bli gøy å se ham når han er fullstending tilbake i full form!

Likevel et kollektivt løft i dag der flere stod frem og dro lasset i dag. Sliteseier var det nok, og med solid innsats av alle så ble det deilige 3 poeng til Hana denne gang.

Nøkkelord

Siste nytt i Sport

Folkvord nummer fire på NM-stafetten
ANNONSE
Sandnes IBK tapte hjemme
 
Rosenborg-junior klar for Sandnes Ulf
Folkvord slo tilbake på tremilen
Disse mosjonsløpene kan du teste i 2018
 

Nyheter fra andre aviser

Jærbladet

Strandbuen

Solabladet

Bygdebladet

Gjesdalbuen

Dalane Tidende

ANNONSE