Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Sterk borteseier for Hanas menn

Sterk borteseier for Hanas menn

STRAFFE: Her redder Havdur sin keeper straffen fra Morgan Gramstad i første omgang.

Tre poeng på bortebane på uvant underlag mot et sterkt Havdur må Hana si seg godt fornøyd med.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.10.2016 kl 16:55

Menn 4. div avd. 1, 30. september kl. 17.30

Havdur – Hana 0-2 (0-1)

Hanas lag: Thomas Jax Berger, Joar Skjørestad, Marius Kleven, Morgan Gramstad, Glenn Østrem Levang, Ingvar Ims, Jarle Ims, Kaj Andre Espe, Roderick Van Iwaarden, Amer Kazic, Mats Gramstad.

Benyttede innbyttere: Simen Vestly, Kenan Mehremic, Thomas Augenstein, Ole Morten Hausken, Einar Øvstebø.

INNSENDT REFERAT: Hana dro til Havdur med et surt uavgjortresultat mot bunnlaget Figgjo som siste opplevelse. Det var en kamp som ikke imponerte noen, og stemningen var laber etter den opplevelsen. Revansjelysten var derfor stor da vi dro ut til Tjelta for å møte Havdur på en strålende gressmatte. Været var interessant, under oppvarming med strålende sol i det ene øyeblikk, og skikkelig skybrudd i neste øyeblikk.

Hana viste at de mente alvor rett fra start i dette oppgjøret og tok initiativ. Medvinden var bok en hjelpende faktor, for presset mot Havdur sitt mål var rimelig massivt. Flere gode sjanser ble produsert, men det måtte et straffespark til for å få den største sjansen. Roderick Van Iwaarden ble felt innenfor 16-meter, og straffesparket var ikke av den tvilsomme sorten. Straffen var god, men gikk derimot ikke etter planen da keeper gikk i rett hjørne og fikk slått ballen til corner. Skjebnens ironi var da at Mats Gramstad slo inn ballen i feltet, og rett i mål uten å være innom noen spillere på veien. Flott mål, og fortjent ledelse til Hana. Hana holdt presset ut omgangen uten at det resulterte i flere mål.

Andre omgang begynte med et massivt Havdur-press de første 10 minuttene. Flere gode muligheter ble produsert, men denne dagen var det ikke Havdur sin tur til å ha hellet med seg. Istedenfor fikk Hana igjen kampen inn i sitt spor, og var et bedre lag generelt denne dagen. Det var derfor ikke ufortjent at Hana igjen fikk uttelling på en av sine mange sjanser. Mats Gramstad slo et klokt frispark rett ut i returrommet der Jarle Ims lå og lurte. Han curlet ballen mesterlig i en flott bue over keeper og rett i mål. Utrolig flott utført mål. Herfra og inn viste Hana at de var bestemt på å beholde alle poengene og jaktet enda mer uttelling istedenfor å sikre en 2–0-seier. Tross tverrligger og alene med keeper, så klarte ikke Hana å få flere baller i nettet.

Tre poeng på bortebane på uvant underlag mot et sterkt Havdur er en god prestasjon, og stemningen var god i garderoben etter kampen. Med god dirigering fra målvakt Thomas Jax Berger så viste forsvaret seg fra sin beste side i år. Virkelig en strålende kamp fra vår defensive rekke.

Neste kamp er en viktig hjemmekamp mot et av topplagene, Nærbø. De kommer fra en heftig 9–1-seier over Sandved, så her skal vi få bryne oss på et målkåt lag. Takk til Havdur for kampen, og håper vi ses igjen neste sesong.

Se bildet større

SOLID: Mats Gramstad (spiller 22) var igjen en av banens beste.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!