Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Storseier mot Hana

Storseier mot Hana

EKTE GLEDE: Thomas Tengesdal jubler etter et av sine tre mål.

En forholdsvis jevn kamp i banespill, men foran målene var det stor klasseforskjell på lagene.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.08.2016 kl 23:06

Austrått - Hana 7–1 (3–0)

Mål Austrått: Jørn Hagen 3, Thomas Tengesdal 3 og Junet Hassan

Mål Hana: Roderick van Iwaarden

Gult kort: Kenneth Grøtteland

Austråtts lag: Simon Hana, Morten Strusshamn (Roger Gimre inn 80), Joakim Pedersen, Atle Skjæveland, Einar Skjørestad, Roger Skjæveland, Jørn Hagen (Espen Kristiansen inn 75), Eivind Eriksen (Jostein Alsvik inn 70), Kenneth Grøtteland (Thomas Tengesdal inn 50), Erik Tengs Pedersen (Jakub Dulski inn 55), Junet Hassan (Sigurd Gjerde Arnesen inn 65)

Banens beste: Jørn Hagen

INNSENDT REFERAT: Det ble en festkveld på Iglemyr da vi knuste Hana 7-1 i fredagens lokaloppgjør. Mens vi sløste vekk uttallige sjanser i forrige ukes lokaloppgjør mot Sandved, var vi i denne kampen dødelig effektive og kunne feire storserier i årets viktigste kamp.

Hana startet best og hadde mye ball, men på vårt første angrep satte vi ballen i mål. Et flott innlegg fra Kenneth Grøtteland ble headet i mål av Jørn Hagen. At Jørn i det hele tatt header ballen er noe som sjelden skjer, og vi fikk en anelse om at dette kunne bli en god kveld. Junet Hassan debuterte fra start og skapte mye trøbbel for Hanas forsvar med sin fart og teknikk, og etter snaut 20 minutter måtte han stoppes med ulovlige midler. Frisparket fra 25 meter ble skrudd rundt muren av Jørn Hagen og 2-0. Hana fortsatte å ha mye ball, men slet med å komme til de store sjansene. Fem minutter før pause spilte Jørn frem Junet, og vår unge spiss løp fra Hana-forsvaret og satte enkelt inn 3-0.

Tremålsledelse til pause var egentlig veldig flatterende ut ifra banespillet, men flotte mål gjorde at vi hadde et svært godt utgangspunkt foran de siste 45 minuttene.

Hana startet best i 2. omgang også, men Simon vartet opp med et par fine redninger, og det ble i stedet vi som økte ledelsen etter ca 10 minutter av omgangen. Et nytt fripark fra Jørn ble dundret i mål fra 17 meter og 4-0. Få minutter senere var Thomas Tengesdal på farten og satte et innlegg fra Einar Skjørestad kontant i mål. Dermed 5-0 etter snaut 60 minutter. Den siste halvtimen bar preg av av at kampen var avgjort og det ble store sjanser til begge lag. Gjestene fikk en redusering med et fint skudd fra Roderick van Iwaarden, før Tengesdal scoret igjen etter fremspill fra Eivind Eriksen. Tengesdal var ikke ferdig med scoringer, og innbytteren satte inn sitt tredje for kvelden 10 minutter før slutt, slik at både han og Jørn fikk en ball etter kampen.

En forholdsvis jevn kamp i banespill, men foran målene var det stor klasseforskjell på lagene og vi kunne innkassere en fortjent trepoenger. Ellers må det nevnes at Joakim Pedersen spilte midtstopper for første gang i sitt liv og var en av banens beste spillere. Vår neste kamp er på torsdag, borte mot Havdur.

Se bildet større

MÅLFEST: Jørn Hagen og Junet Hassan gjorde kvelden tung for Hanas forsvar. Her jubler de etter sistnevntes 3–0-mål.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!