Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Strålende kamp mot serielederen

Strålende kamp mot serielederen

Midtbanestrategen, Roger Skjæveland, vant alt av dueller og scoret to mål i toppkampen

Etter fadesen i Egersund på mandag, var det et svært revansjesugent Austrått-lag som tok i mot serieleder, Varhaug, på Iglemyr.

Tekst:

Publisert:

Austrått - Varhaug 3-0 (1-0)

Mål: Roger Skjæveland 2 og Kenneth Grøtteland

Gule kort: Kenneth Grøtteland og Junet Hassan

Banens beste: Roger Skjæveland

Lag: SImon Hana, Yngve Hagen (Jostein Alsvik inn 80), Arne Rasmussen, Atle Skjæveland, Morten Strusshamn (Junet Hassan inn 45), Roger Skjæveland, Joakim Pedersen (Jakub Dulski inn 80), Erik Tengs Pedersen (Sigurd Gjerde Arnesen inn 45), Einar Skjørestad, Jørn Hagen (Eivind Eriksen inn 65), Kenneth Grøtteland (Øyvind Hebnes inn 75)

INNSENDT REFERAT: Alt lå til rette for en festforestilling. Nydelig vær og grasbane, masse folk fra både Austrått og Varhaug og de to beste lagene til nå i sesongen møttes i vår siste hjemmekamp dette året.

Vi var svært nær med å få en drømmestart på kampen. Allerede etter et minutt ble Kenneth Grøtteland spilt alene med keeper, men en klasseredning hindret scoring. Like etter burde Arne Rasmussen gitt oss ledelsen da han headet over fra god posisjon. Ledermålet kom etter 13 minutter fra svært uventet hold. Erik Tengs Pedersen la ballen til rette for kaptein, Roger Skjæveland, og hans smarte skudd fra 20 meter snek seg inn i hjørnet. Kapteinens første mål og første skudd på mål denne sesongen. Vi fortsatte å dominere og de fleste trodde Grøtteland hadde øket ledelsen, men ballen traff innsiden av stolpen. En meget god omgang og fortjent ledelse, der Varhaug skapte lite og ingenting.

Gjestene prøvde seg litt helt i starten av 2. omgang, men vi fikk fort kampen inn i vårt spor igjen. Yngve Hagen fikk en spark i hodet like utenfor Varhaug`s 16 meter og det frisparket var defintivt verdt en anstendig Donald-kul i pannen. Skuddet fra Jørn Hagen ble reddet av keeper, men Roger Skjæveland var på plass på returen og satte inn sitt andre for dagen. Hvorfor vår kaptein i det hele tatt var der opp er uvisst, siden han skal være i forsvar på offensive dødballer. Uansett 2-0 og to scoringer av banens store spiller. Junet Hassan skapte masse trøbbel for slitne Varhaug forsvarere og var nær med å øke ledelsen, men nye flott redning av keeper. Med 15 minutter igjen spilte Junet frem Grøtteland, som enkelt rundet keeper og satte spikeren i kista med 3-0.

En meget kjekk ettermiddag på Iglemyr, der vi nok presterte årsbeste mot den sannsynlige puljevinneren. I følge ryktene hadde gjestene med champagne, men fikk heldigvis ikke feire på Iglemyr, og får heller ta det på egen hjemmebane neste lørdag. Begge lag har uansett hatt en meget god sesong og er forlengst klar for "opprykk" til neste års kretsliga. Vår siste kamp for sesongen er borte mot Figgjo, håper det er mange fra Austrått som tar den korte turen og hjelper oss frem til seier der.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!