Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Tap for Austrått

Tap for Austrått

Jørn Hagen og Austrått tapte borte mot Varhaug. FOTO: Ole Aarre / Arkiv

Ukens andre toppkamp endte med tap for Austrått. I fredagens bortekamp mot Varhaug, manglet noe av energien vi hadde mot EIK 2. og vi tapte fortjent nok.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.06.2016 kl 09:35

Varhaug - Austrått 4-2 (2-1)
Mål: Erik Tengs Pedersen og Arne Rasmussen
Gule kort: Erik Tengs Pedersen og Yngve Hagen
Austrått`s beste: Erik Tengs Pedersen
Lag: Simon Hana, Morten Strusshamn (Kristoffer Stray Håkull inn 70), Arne Rasmussen, Øyvind Hebnes (Atle Skjæveland inn 65), Thomas Tengesdal (Einar Skjørestad inn 65), Eivind Eriksen (Jakub Dulski inn 70), Roger Skjæveland (Jørn Hagen inn 50), Joakim Pedersen, Erik Tengs Pedersen (Pi Kyaw inn 65), Yngve Hagen og Kenneth Grøtteland

INNSENDT REFERAT:
Vi fikk en marerittstart da hjemmelaget tok ledelsen allerede etter snaut to minutter. Etter hvert jobbet vi oss inn i kampen og Erik Tengs Pedersen utliknet etter drøyt hakvspilt omgang. En flott prestasjon av Tengs Pedersen som viste mye vilje og ferdigheter og tilslutt fikk trillet ballen i mål. Eivind Eriksen og Yngve Hagen ble stoppet av en god Varhaug-keeper og vi ventet bare på en Austrått-ledelse. I stedet var det divisjonens toppscorer, Ovar Undheim Høyland, som ga hjemmelaget ledelsen etter en fansastisk prestasjon, der ballen til slutt endte i motsatt kryss fra nærmest død vinkel.

En ok første omgang og vi hadde god tro på å snu kampen de siste 45 minuttene. Kampen stod lenge å vippet, men vi slet med å skape nok sjanser. Tengs Pedersen hadde en stor da han misset alene med keeper og det var i stedet vertene som økte til 3-1 etter markeringsvikt på corner. Arne Rasmussen sørget for ny spenning med sin redusering etter en retur fra keeper, men kort tid etter avgjorde Undheim Høyland etter en meget god kontring av Varhaug.

Alltid kjedelig med tap, og vi kom ikke opp på vårt beste nivå i varmen på Varhaug. Hjemmelagets meget gode angrepsrekke med Undheim Høyland i spissen, var forskjellen på lagene denne kvelden. Neste kamp er på torsdag, da må vi opp mot vårt beste igjen i et tøft lokaloppgjør mot Figgjo på Iglemyr.

Nyheter fra andre aviser

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!