10.000 besøkte sentrum lørdag

BYFEST: Lørdag deltok tusenvis da Byfesten 2018 ble arrangert i sentrum. Foto: Frode Olsen

Mandag formiddag hadde prosjektleder for Byfesten, Cathrine Stølsvik, akkurat landet helt etter helgens folkefest i sentrum.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

– Vi har landet etter helgen og er kjempefornøyde, sier Cathrine Stølsvik, prosjektleder for Byfesten som ble arrangert lørdag.

Kommunen og handelsnæringen har i lang tid planlagt Byfesten. Og da det gjaldt som mest,ble det innertier og vel så det.

– Hvert kvartal har jobbet knallhardt med å få nettopp sitt kvartal til å skinne. Og som i fjor fikk vi strålende vær. Det hjelper på, sier hun.

Hun anslår at 10.000 mennesker var innom Langgata fra åpningen til stengetid lørdag.

– Mellom klokken 12 og 17 var det fullt i Langgata. Det var kjekt.

– Har dere funnet den ideelle formen på Byfesten?

– Det er fortsatt ting som kan utvikles på ulike måter, både når det gjelder dekorering og hvordan kvartalene gjør sine områder best mulig. Men vi har funnet en god kommunikasjonstråd mellom kulturavdeelingen og sentrum.

I fjor husker gjerne mange langbordet gjennom hele Langgata da det ble servert brunsj til byens befolkning. Langbordet ble ikke gjentatt i år.

– Det ble ikke gjentatt på grunn av serveringsbransjen som ønsket å være mer med. Derfor var det bransjen selv som sto for serveringen i år, sier Stølsvik som allerede gleder seg til neste høydepunkt.

– 100-ugå er ikke langt unna. I tillegg har Sandnesbonden og Blinkfestivalen blitt arrangert i sentrum. Det skjer mye kjekt i sentrum. Nå ser vi fram mot Byfesten som jeg regner med arrangeres også i 2019, sier Stølsvik.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...