Sandnesposten A/S

100-ugå satte nok en gang rekord

GODT SALG: Johannes S. Kay ved Delikatessen By Food Fighters var på forhånd spent på mottakelsen av retten de hadde laget til 100-ugå. Oppsummeringen i etterkant viser at Delikatessen kom inn på topp fem-listen over antall solgte retter. Foto: Andreas Dirdal Kydland

Forrige uke ble 100-ugå arrangert for tiende gang.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 25.09.2018 kl 07:03

UTELIV: Denne gang var det Hereford Biffstue som solgte flest retter. Spisestedet hadde kø det meste av uken, og solgte totalt 6647 retter.

Topp fem-listen ser slik ut:

1. Hereford Biffstue: 6.647
2. Gamlaværket: 5.562
3. Shin Sushi: 4.906
4. Hekkan Burger: 4.120
5. Delikatessen By foodfighters: 3.370

Solgte 71.265

Arrangørene er naturlig nok strålende fornøyd med besøket:

– Selv med dårlig vær de fleste av kveldene denne uken, og besøk av ekstremværet «Knud» på fredagen, der folk ble bedt om å holde seg hjemme, har vi hatt en fantastisk uke, sier Sigrun Gabrielsen i Sandnes sentrum AS.

Totalt ble det solgt 71.265 retter i løpet av uken.

– Målet var 76.328, altså like mange som det er innbyggere i Sandnes Kommune, men det klarte vi ikke. Til tross for været klarer vi likevel å sette ny rekord, og er strålende fornøyd med det, sier Gabrielsen.

Tre thairestauranter fikk best score

Under 100-ugå i februar ble det til sammenligning solgt 69.522 retter. I fjor høst ble totaltallet 52.739.

– Vanligvis er fredagen den beste dagen i uka, «Knud» ble utslagsgivende og gjorde at torsdag var den beste dagen denne gang.

I løpet av uken har over 2000 gjester stemt fram sin favorittrett blant deltakerstedene. Royal Thai Restaurante fikk flest stemmer, og ble etterfulgt av to andre thairestauranter.

– Det sier vel noe om at kvaliteten på thaimaten i Sandnes er veldig god, konkluderer Sigrun Gabrielsen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...