Sandnesposten A/S

100-Ugå satte ny rekord

GODT SALG: Tommy Skjæveland ved Hereford & Friends ble kun forbigått av Shin Sushi når det gjelder salgstall i 100-ugå denne måneden. Foto: Frode Olsen

Shin Sushi, Hereford & Friends og Charles & De solgte mest.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 18.09.2017 kl 16:23

100 UGÅ: Folk har strømmet til 100-ugå som aldri før. Tilbudet om en en middagsrett til 100 kroner lokket denne måneden over 60.000 gjester til byens spisesteder og arrangørene kan glede seg over at tallene stadig peker oppver.

Nytt i høst var at man også hadde satt vegan retter på menyen, fem nye steder var med og i tillegg deltok seks barer med 100-ugå tilbud til klokken 21.00.

– I februar solgte vi 53.918 smaksopplevelser, da var det en økning på nesten 20 prosent. Denne gangen hadde vi målsetningen 60.000 smaksopplevelser og vi klarte 60.695 smaksopplevelser. Det er en økning på 12,5 prosent. Helt fantastisk, sier markedssjef Sigrun Gabrielsen i Sandnes sentrum.

Øverst på listen i september kom Shin Sushi som solgte 4248 retter til hundrelappen. På de neste plassene kom Hereford & Friends med 3700 retter, mens tredjeplassen ble tatt av Charles & De med 3481 retter. Mest økning fra februar hadde Dolly Dimple med hele 83 prosent. Pizzabakeren Stangeland hadde en økning på 63 prosent, mens BådeOg økte med 60 prosent.

Besøkstall på 100-ugå:

  • Februar 2014 ca10.000
  • September 2014 12.000
  • Februar 2015 18.000
  • September 2015 29.454
  • Februar 2016 36.677
  • September 2016 39.596
  • Februar 2017 53.918
  • September 2017 60.695

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...