17. plass til Sondre «Gekko» Haga

17. PLASS: Sondre «Gekko» Haga endte i helgen på 17. plass under et VM-løp i trial i England. Foto: Arkivfoto

18-åringen kjørte i helgen VM-runde i England. Nå venter ny VM-runde i USA.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 11.07.2017 kl 15:40

– Det gikk egentlig ganske dårlig på selve løpsdagen, sier Sondre «Gekko» Haga. 18-åringen kjørte i helgen VM-runde i England, og endte på 17. plass.

I helgen kjørte «Gekko» enda en VM runde, denne gangen i regnfylte England. Underlaget og forholdene var unggutten godt kjent med, ettersom han tidligere har kjørte løp samme sted. Likevel ble ikke «Gekko» helt fornøyd med helgens løp.

– Det begynte bra, jeg lå på en andreplass på kvalifiseringen, noe som var bra, men så gikk det egentlig ganske dårlig på selve løpsdagen, sier «Gekko» Haga.

18-åringen endte til slutt på en 17. plass.

– Jeg er ikke fornøyd med selve løpet. Det begynte litt dårlig, også var jeg litt uheldig med et par dommere. Løypene var i tillegg litt lette, så da var det ikke råd til mange feil, sier «Gekko» Haga.

Engelske terreng

– Det var glatt, i god engelsk stil. Veldig mye gjørme og bakker, som er litt annerledes. Men jeg har jobbet mye med det tidligere så akkurat det gikk egentlig veldig bra, sier «Gekko».

Helgen før VM i England kjørte trialtalentet et treningsløp i Oslo på lignende underlag, for å øve til Englands terreng.

– Jeg fikk en del selvtillit av det, og det hjalp en del på kvalifiseringen. Så sånn sett var det veldig bra, og da fikk jeg trent en del på non-stop i tillegg. Så det var synd det ikke gikk så bra som det kunne gjort, sier «Gekko».

– Jeg følte egentlig kjøringen var bedre enn tidligere VM-runder, men det ble nok for mange tullefeil. Kjøringen var bra teknisk men helhetlig ødela det, sier «Gekko».

VM i USA

Nå skal 18-åringen til USA for enda en VM-runde om to uker. Videre i ungguttens sommerplaner er Norgescup og Nordisk mesterskap, med VM og VM lag mot slutten av sommeren. USA ser unggutten mest frem til.

– Der blir det jo en del tørrere terreng, så må øve mer på steiner og knot fram til det. Så blir det nok veldig varmt i tillegg. Håper på å få kjørt bra der, sier «Gekko».

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...