2000 motorsykler passerte Ganddal

Se bilder av amcar og MC-kortesjen her

1. mai handler om mer enn tariffavtaler og LO. Dette er også dagen da motorsyklistene har sin offisielle vårmønstring. Amcar Rogaland holdt tradisjonen tro utstilling av lekre biler på Kvadrat.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 01.05.2018 kl 16:52

Nøyaktig klokken 11.00 startet motorsykkelkortesjen sin ferd fra Klepp. Ved godsterminalen i Sandnes, svingte de innover i retning av Ganddal og den gamle brannstasjonen på Jærveien. I den nye rundkjøringen sto det mange motorsyklister fra Sandnes og ventet på å forlenge det lange toget med sine sykler.

Derfra brukte motorsyklene E39 til Stavanger. I krysset Madlaveien og E39 var det Stavanger-syklene sin tur til å slenge seg på følget. Deretter bar turen til Egersund. På grunn av det lette regnværet virket det som om toget i 2018 ikke var like langt som ved tidligere anledninger, men skuelystne som sto på de mange overgangene og langs veiene, koste seg med synet og lyden av syklene.

Politiet opplyser på sin twitterkonto at omlag to tusen motorsykler deltok.

På den store parkeringsplassen ved Kvadrat hadde Amcar Rogaland også i år utstilling av amerikanske biler. Der var det mulig å ta nærmere i øyensyn noen av de flotte restaureringene som er gjort i ulike garasjer rundt omkring. Nyere utgaver var også utstilt sammen med veteranbilene.

LEKKER: En aldeles strøken Thunderbird fra 1957. Foto: Frode Olsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...