43 nye seniorboliger klar til bruk

SENIORBOLIGER: Slik var skissene for «eldreblokken» i Sørbøhagane bli seende ut. Nå er prosjektet gjennomført. Foto: Jadarhus

Snittalderen blant kjøperne i det nye anlegget på Sørbøhagane er 60 år.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 24.04.2017 kl 07:50

BOLIGBYGGING: Sandnes kommune gjennom det kommunale foretaket Sandnes tomteselskap KF, inngikk i 2014 en avtale med Jadarhus om å bygge seniorboliger på Sørbøhagane.

Byggestart var oktober 2015 og 43 leiligheter er nå ferdigstilt og klar for innflytting. Gjennomsnittsalder blant kjøperne er ca. 60 år.

– Etablering av denne typen boform er en prioritert oppgave for Sandnes kommune og politisk og administrativ ledelse skal på befaring av de nye boligene på Sørbøhagane tirsdag, melder kommunen i en pressemelding.

Kommunaldirektør for levekår, Elin Selvikvåg, var en av dem som hilste prosjektet velkommen da det ble lansert i 2014.

– Vi har som målsetting at eldre skal kunne bo hjemme lengst mulig. Da er det flott med tilrettelagte boliger. Jeg synes også at det at man her tar i bruk moderne velferdsteknologi er bra. Det gir økt trygghet, sa hun.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...