Sandnesposten A/S

– Å spille med kjente fjes i salen skal bli en stor glede

PÅ HJEMMEBANE: Ekteparet Audun Skanke og Mari Hauge er låtskrivere og vokalister med base i Sandnes. Torsdag spiller de på Petite.

Det er slett ingen ulempe å kjenne sin musikalske partner godt. Det vet Mari Hauge og Audun Skanke. Torsdag spiller ekteparet på Petite.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 31.08.2017 kl 15:00

KONSERT: Duoen har spilt sammen i over ti år; så lenge de har kjent hverandre. Men de har alltid hatt ulike ønsker musikalsk og ikke minst skrevet sanger på hvert sitt språk.

– Det var først da vi fikk en forespørsel om å gjøre en konsert sammen for halvannet år siden at vi begynte å jobbe med hverandres materiale, og siden da har vi brukt tiden på det, og også skrevet mye sammen, sier duoen til Sandnesposten.

Tolket Bruce Springsteen

Å kombinere ekteskap med musikalsk samarbeid kunne Audun og Mari sagt mye om, men;

– Kvintessensen er at det er en styrke å kjenne hverandre godt og at vi må snakke mye sammen.
Det vakre samspillet dem imellom, fikk nok mange øynene opp for da de tolket Bruce Springsteens «I’m on fire» i serien 84/85 på NRK Rogaland.

– Til konserten på Petite har vi satt sammen et sett av egne låter, hvor det er veldig mye som er nytt. Vi har til og med to urpremierer. Vi gleder oss voldsomt og tror publikum får en minneverdig konsert med en fin blanding av alvor og humor. Bruce Springsteen er ikke med på settlisten, men hvis noen ber om den, spiller vi den gjerne, sier Audun og Mari.

– Blir en stor glede

Ekteparet har base i Sandnes. Torsdag er de med andre ord på hjemmebane.

– Å få spille med kjente fjes i salen skal bli en stor glede! Petite er et veldig bra lokale for akustiske konserter, noe som har vært etterlengtet i Sandnes.

– Hvilke planer har dere ellers framover?

– Vi er i opptaksmodus ut året, men dukker opp her og der utover høsten også. De som er interessert er hjertelig velkomne til å følge med på Facebook eller nettsiden vår, sier Audun og Mari.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...