Advokatfirma utvider i sentrum

UTVIDER: Advokatene Kasandra Byberg, Tor Inge Borgersen og Kristine Yrke ved Advokatene Borgersen & Eliassen overtar førsteetasjen i lokalet hvor Urmaker Worsøe har holdt til. Foto: Andreas Kydland

Urmaker Worsøe avvikler etter 112 år i Langgata. Lokalene overtas av et advokatfirma i vekst.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 01.02.2017 kl 16:54

Om kort tid forsvinner Urmaker Worsøe fra Langgata 55. Urmakerforretningen som ble etablert i 1905 av Jonas Worsøe erstattes av Advokatene Borgersen & Eliassen som fram til nå har holdt til i andreetasjen i samme bygg.

– Vi utvider virksomheten vår og skal drive i både første og andre etasje, forteller Tor Inge Borgersen som etablerte advokatfirmaet i 2011.

Advokatfirmaet går spennende tider i møte og skal utvide virksomheten med to nye advokater i nær framtid.

– Vi har en fin blanding av erfarne advokater og noen yngre. I juni blir advokat Kjell Holst Sæther, som har vært en del av Advokatene Tengs-Pedersen siden 1983, en del av firmaet vårt. Om fem-seks år er tanken at de yngre kreftene skal overta alt sammen, forteller Borgersen.

Få advokater

Den erfarne advokaten forteller at det i lang tid har vært nok å henge fingrene i for advokater i Sandnes og at det trolig er rom for enda flere i markedet.

– Det er en del lekkasje av advokater til Stavanger og Jæren. Selv føler jeg det er for få advokater her i byen, dermed er det mer enn nok å henge fingrene i for oss som driver i Sandnes, forteller han.

Hans eget advokatfirma driver innen allmennpraksis og tar på seg saker innen mange områder.

– Advokatbransjen opplever ikke nedgangstider, slik flere andre gjør for tiden. Vi driver allmennpraksis og dekker det aller meste av saksområder, forteller han.

– Blir mer synlige

Etter utvidelsen til bakkeplan og Urmaker Worsøes lokaler, håper advokatfirmaet å være mer synlige framover.

Urmaker Worsøe legger som nevnt ned sin virksomhet. Advokatene Borgersen & Eliassen som har inngått en leiekontrakt på ti år, håper å være i hus i den nye delen innen 1. april.

Innehaver Reidun Worsøe har selv ikke ønsket å kommentere avviklingen av urmakerforretningen overfor Sandnesposten.

AVVIKLER: Urmaker Worsøe avvikler i Langgata. Foto: Andreas Kydland

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...