Alle bunnlagene vant

DEILIG: Jose Alberto scoret det første målet for Lura. Pasningen fikk han fra en annen målscorer, nemlig Vetle Høivik med ryggen til. Foto: Frode Olsen

Tabellen på nedre del av Norsk Tipping-ligaen er så tett at det er umulig å forutse utfallet for Lura, Sandnes Ulf II eller noen av de andre involverte. Ifølge Lura-trener Øystein Elvestad gjenstår fire cupfinaler i kampen for å stå i divisjonen.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 24.09.2017 kl 17:44

Etter at seriesystemet ble lagt om har konkurransen og jevnheten i Norsk Tipping-ligaen blitt beintøff. Tabellsituasjonen viser til de grader at avdelingen med Sandnes Ulf II og Lura blir et rotterace til siste spark.

Staal Jørpeland slo Viking II lørdag med 3–2. Muligens var de heldige. Vikings A-lag spilte Eliteserie mot Haugesund samme dag.

Uavhengig, innehar Staal Jørpeland den sikre plassen med 26 poeng. På plassen bak, og jagende, ligger Sandnes Ulf II med 25 poeng.

Et lite blikk oppover på tabellen viser at Lura for tiden ligger på plassen over Staal Jørpeland. Etter lørdagens 2–0 over Tønsberg, tok Lura tre svært viktige poeng i kampen om sikker plass. Poengene ga i det minste oksygen til Lura-trener Øystein Elvestads hjerne.

Lettelse er trolig ordet.

– Vi vinner på en dag hvor det klabber litt. Vi er sterke hjemme. I løpet av de siste syv hjemmekampene har vi tatt 19 av 21 poeng. Vi vet konkurrentene vil ta mange poeng mot slutten. Nå er alt opp til oss selv. De siste fire kampene blir rene cupfinaler. Vi gleder oss til å spille viktige kamper, sier Elvestad.

Sandnes Ulf II tok lørdag imot fortapte Express. Målet fra forsvarsspiller Nikolai Aas etter fem minutter betyr at Sandnes Ulf også skal ut i det Lura-trener Elvestad betrakter som cupfinaler.

Her er kan du se tabellen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...