Antikk-butikk på plass i nye lokaler

FEIRING: Daglig leder Magnor Tjelta i Antik & Auksjon AS kan feire 40-årsjubileum i den nye butikken i Langgata.

Antik & Auksjon AS har utvidet lokalene og gjenåpnet 
denne uken i Langgata.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

NÆRING: Daglig leder Magnor Tjelta forteller at de har utvidet virksomheten for å få flere kunder.

– Vi har til nå ligget litt i skyggen, men nå med denne butikken, håper vi på flere kunder. Vi har investert mye i dette, og håper det skal lønne seg, sier han.

Holder auksjoner

Antik & Auksjon AS kjøper og selger antikviteter, gull, sølv og diamanter i Sandnes, Jæren og Stavanger. I tillegg holder de auksjoner.

– Hvordan foregår en auksjon?

– Vi blir kontaktet av folk som vil auksjonere noe bort og da hjelper vi dem ved å selge det gjennom oss. Auksjonene foregår i egne lokaler i Storgata, opplyser Tjelta.

– Hva er det dyreste dere har auksjonert bort?

– Det husker jeg ikke i farten, men det som blir solgt for mest, er kunst og malerier.

– Hvor får dere tak i tingene dere auksjonerer bort?

– Når folk har arvet noe av verdi kan de komme til oss, og vi hjelper dem med å auksjonere det bort.

40 år

Antik & Auksjon AS feirer 40-årsjubileum i år. Da må det selvsagt feiring til.

– Vi skal feire det med champagne(brus) og kake til alle som kommer innom. Dette skal vi ha gjennom hele Sandnes-ugå, sier Magnor Tjelta.

Antik & Auksjon AS ble åpnet 13. mai 1977 av Magnor Tjelta og Kate Elin Slethei. Den gangen hadde butikken beliggenhet i Strandgata. Nå er butikken 40 år gammel og i den anledningen åpner de altså i nye lokaler i tidligere Sko Svendsen-bygget i Langgata 22, på hjørnet ved Lanternen.

Denne artikkelen er skrevet av Carl Sjovat Traa og Simen Emil Wiig, som til daglig er elever ved Gjesdal ungdomsskole. De er for tiden utplassert i arbeidsuke i Sandnesposten.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...