Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Åpent hus på torsdag

VELKOMMEN: Kommunen inviterer byens innbyggere og andre interesserte til omvisning og underholdning fra klokken 16.00 på torsdag. Den offisielle åpningen på formiddagen er forbeholdt inviterte gjester. Foto: Frode Olsen

Torsdag formiddag skjer den offisielle åpningen av rådhuset. Fra klokken 16.00 kan alle som vil ta turen innom for en omvisning i de nye lokalene.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Ordfører Stanley Wirak (Ap) er en av mange som gleder seg til åpningen av det nye rådhuset.

– Hele dagen kommer til å bli en fest. Da åpner vi det som på alle måter er demokratiets nye storstue. Alt tyder på at byen får en funksjonell bygning. Det nye rådhuset er flott, uten at det på noen måte er overdådig, sier Stanley Wirak.

Ordføreren forteller at over 100 gjester er invitert til den offisielle åpningen torsdag formiddag. Da kommer ordførere fra andre steder i distriket. Fylkesordfører Solveig Ege Tengesdal, Fylkesmannen og byens formannskap er også blant inviterte til åpningsseremonien.

– Vi har gjort det slik at innbyggere og andre interesserte kan komme fra klokken 16.00 og utover for å kikke på lokalene. Vi legger opp til tre sekvenser. Da vil folk kunne få en omvisning i tillegg til underholdningsinnslag. Vi håper at folk kommer på litt forskjellige klokkeslett. Da får vi plass til alle, sier Wirak.

Selv kommer han trolig til å tilbringe hele torsdagen i rådhuset.

– Byens unge bystyre får gleden av å innvie bystyresalen. Jeg kommer også til å være med på den seansen, i alle fall i starten, sier Stanley Wirak.

– Det finnes ingen påmelding til seansene fra klokken 16.00. Folk kan bare møte opp uten forhåndsvarsel, sier han.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...