Åtte kamper på rad uten tap

Bengt Sæternes og Sandnes Ulf leverte en god prestasjon borte mot Bodø/Glimt. Foto: Rune Eikeland

Sandnes Ulf viser opprykksform når åtte kamper gjenstår. Men Start har et forsprang på fire poeng.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 06.09.2017 kl 21:31

Sandnes Ulf var nær ved å sjokkåpne på Aspmyra stadion da Kent Håvard Eriksen stusset gjennom spissmakker Kjell Rune Sellin, men sistnevnte skjøt utenfor fra en noe presset posisjon. Hjemmelaget Bodø/Glimt fikk seg med det en vekker og svarte med to store sjanser i det åttende og det ellevte spilleminutt. Glimts Moberg tapte først duellen alene med keeper Saku-Pekka Sahlgren, som fikk skuddet rett på seg, før Mads Nielsen gjorde en mesterlig blokkering like etter.

De siste minuttene før pause var det Sandnes Ulf som var det beste laget og Kent Håvard Eriksen burde sendt laget i ledelsen med en heading fra kloss hold. Kristian Brix og Tomas Kristoffersen hadde også gode muligheter med skudd like utenfor 16-meteren, men begge bommet med en halvmeter. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 0-0.

Tabell 1. divisjon

Andreomgangen tok ikke skikkelig fyr før de siste drøyt 20 minuttene. Hadde Vidar Nisja truffet ballen skikkelig på volleyforsøket fra 12 meter, hadde det ganske sikkert blitt nettsus. Men det ble med et skikkelig sleivtreff fra jærbuen, som ellers hadde en veldig god kamp. Dette var Sandnes Ulfs beste sjanse etter hvilen.

Bodø/Glimt hadde to store sjanser de siste ti minuttene. Først en hælflikk på første stolpe som gikk i tverrliggeren, og på overtid kontret hjemmelaget på en Sandnes Ulf-corner der Sahlgren igjen var redningsmann med en gnistrende redning.

Trener Bengt Sæternes sier seg fornøyd med ett poeng, selv om muligheten for å ta alle tre absolutt var til stede.

– Jeg er fornøyd med at vi ikke slipper inn mål her oppe. Det er en tøff kamp og jeg synes vi er ganske bra, men vi mangler det siste på siste tredjedel. Men, igjen, vi skal være fornøyd med ett poeng.

– Hadde vi vært litt heldige, så hadde vi tatt tre poeng. Men vi kunne vært uheldige også, legger Sæternes til i et intervju med Eurosport etter kampen.

Bodø/Glimt har til gode å tape på Aspmyra i år og Sandnes Ulf har tatt fire av seks mulige mot serielederen. Sandnes Ulf ligger på fjerdeplass på tabellen med fire poeng opp til Start på opprykksplass. Nettopp Start spiller hjemme mot Bodø/Glimt til helgen, der Sandnes Ulf møter Levanger på Sandnes stadion.

Også Remi Johansen, som var tilbake fra et over tre måneders langt skadeopphold, sier seg fornøyd med ett poeng. Han var også svært fornøyd med å kunne bidra for laget igjen.

– Det var deilig, og det var på høy tid, sier Johansen.

Nå håper han at Bodø/Glimt er tilbake på vinnersporet til helgen igjen.

– Det er ikke ofte jeg er Bodø-supporter, men til helgen er jeg det, sier tromsøværingen og smiler.

1. divisjon fotball, menn
Aspmyra stadion, 6. september
Bodø/Glimt (0)
Sandnes Ulf (0)
Gule kort: Ulrik Saltnes, Bodø/Glimt, Axel Kryger, Tomas Kristoffersen, Nicolai Geertsen, Sandnes Ulf
Tilskuere: 2893
Sandnes Ulfs lag (4-3-1-2):
Saku-Pekka Sahlgren – Viljar Vevatne, Nicolai Geertsen, Mads Nielsen, Kenneth Sola – Axel Kryger, Tomas Kristoffersen (Remi Johansen fra 65.), Vidar Nisja – Kristian Brix – Kjell Rune Sellin (Oddbjørn Skartun fra 84.), Kent Håvard Eriksen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...