Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Avdøde er fremdeles ikke identifisert

JOBBER: Siden funnet på ettermiddagen 17. januar har politiet jobbet med teknisk og taktisk etterforskning. Mandag melder politiet at de ikke har sikker identifikasjon. Foto: Frode Olsen

På tross av at avdøde ble obdusert fredag forrige uke, har politiet ikke sikker identifikasjon på personen som ble funnet død i Langgata 72. Det melder politiet i en pressemelding.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Politiet fortsetter den taktiske og tekniske etterforskningen etter at det ble funnet en død person i Langgata 72 i Sandnes 17. januar.

– Politiet har på nåværende tidspunkt ikke bekreftet informasjon om hvem denne personen er. Vi venter fremdeles på sikker identifikasjon, og dette kan ta noe tid, sier Lone Wickstrøm, avsnittsleder på personseksjonen i Sør-Vest politidistrikt.

Avdøde ble obdusert fredag.

- Politiet venter på obduksjonsrapporten, sier Wickstrøm.

Politiet etterforsker funnet som et mistenkelig dødsfall. Personer som har tips i saken kan melde dette til politiet på telefon eller på mail til tips-rogaland@politiet.no.

- Ifølge opplysninger politiet sitter på, har bygningen stått tom i sju til åtte år. Vi kartlegger nå hvilke aktiviteter det har vært her de siste årene. Hvis noen har sett aktivitet i huset de mener politiet bør ha kjennskap til, kan de melde dette til politiet, sier avsnittslederen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...