Sandnesposten A/S

Avklaring rundt kontrakter i SHK

HAR BESTEMT SEG: Trener Dalibor Sedjak har informert SHK om når han ser for seg å ta en pause fra trenergjerningen. Foto: Ole Aarre

Lars Sigve Hamre har forlenget kontrakten med Sandnes HK. Klubben er også i positiv dialog med forlengelse av kontrakten til André Ellertsen, mens William Aar flytter nordover etter sesongen.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

– Lars Sigve Hamre har startet sin nye kontrakt med klubben denne måneden som strekker seg over to og et halvt år. I tillegg er vi i positiv dialog med André Ellertsen om ny kontrakt, bekrefter Dalibor Sedjak.

Sedjak klar for å gi seg

SHK-treneren har selv ett år igjen på kontrakten etter årets sesong, pluss mulighet til å forlenge med ytterligere ett år. Den muligheten har han allerede informert styret om at han fraskriver seg.

– Jeg har gitt beskjed om at jeg blir med maks ett år til og frasier meg derfor muligheten til å gå på det siste året. Grunnen til det er familiesituasjonen. Jeg jobber 100 prosent utenom trenerjobben, har en fireåring og en seksåring hjemme og det er ganske vanskelig å rekke over alt, forklarer 40-åringen, som nå har vært håndballtrener i 18 år sammenhengende.

– Jeg tror det er greit både for klubben og jeg at det er litt forutsigbarhet. Spesielt for klubben sin del, som allerede nå kan begynne å legge planer videre, sier Sedjak.

Takker for seg

I tillegg er det klart allerede nå at William Aar flytter hjem til Trøndelag etter sesongen. Aar har tatt store steg denne sesongen og kan fort fortsette karrieren i Kolstad til neste sesong.

– Dessverre for oss, da William var en av de vi ville bygge laget rundt videre, sier Sedjak.

– Kolstad neste?

– Det vet jeg ikke, men jeg kan ikke forstå annet enn at de vil ha ham nå som han flytter hjem. Han har utviklet seg mye den tiden han har vært hos oss.

Andre spillere som er på utgående kontrakt i Sandnes HK er Bjørnar Roth og Harald Willumsen. Her er det også positiv dialog, ifølge Sedjak.

Overgangsvinduet stengt

Den siste uken har klubben gjort et siste forsøk på å styrke laget med en skandinavisk spiller. Det ble frigjort litt midler fra klubben sin side hvis den rette spilleren dukket opp, men Sedjak og Co lyktes ikke i jakten før overgangsvinduet stengte i går kveld.

– Vi prøvde litt, men en kombinasjon av dårlig tid og at det er vanskelig å få gode nok spillere til oss, gjorde at vi ikke fikk inn noen helt på tampen. Det er vanskelig å få inn noen som kan heve oss på så kort tid. Det ville kostet mer enn det smakte, erkjenner Sedjak.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...