Ba om at politisk møte måtte deles opp

Kommuneplankomiteen er samlet

VILLE UTSETTE: Nummer to fra høyre,Parissa Hamedan-Nejad, mente sakslisten er for lang til at møtet kunne gjennomføres. Hun ble nedstemt, men medlemmene ble enige om å se an hvor langt de kommer.

Parissa Hamedan-Nejad i kommuneplankomiteen åpnet møtet med å be om at diskusjonene og avgjørelsene politikerne skal ta med tanke på revidering av kommuneplanen for 2019-2035, må gjøres over to dager.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 11.04.2018 kl 15:56

Det svært viktig møtet i kommuneplankomiteen som startet tirsdag klokken 15.00, fikk en noe annerledes start enn det som er normalt. Uavhengig representant Parissa Hamedan-Nejad tok ordet, og mente deler av møtet burde utsettes.

– Vi i opposisjonen fikk mange av posisjonens synspunkter så sent som i dag. Dersom jeg skal gjøre min plikt så insisterer jeg på at vi deler møte opp i to. Jeg foreslår at vi møtes igjen en annen dag, slik at vi får tid til å sette oss inn i sakene, sier Hamedan-Nejad.

Leder av kommuneplankomiteen, Martin S Håland (Sp), mente møtet burde gjennomføres som planlagt med argumentet at det i tiden før bystyremøtet, skal være nok tidsrom for administrasjonen til å gjøre endringene før bystyret skal fatte sitt vedtak.

– Jeg insisterer på at møtet deles opp. Jeg skulle også hatt mer tid til å sette meg inn i posisjonens argumenter i alle sakene. Det er foretatt mange endringer, og disse trenger vi mer tid til å sette oss inn i, men hvis posisjonen vil kjøre over oss, så er det jo greit, sier Parissa Hamedan-Nejad.

Hun fikk støtte av flere politikere som mente sakslisten vill bli lang. Martin S Håland måtte til slutt gjennomføre en avstemning. Til tross for at mange var enige, var bare Parissa Hamedan-Nejad som stemte ja.

Inger Lise Erga (Frp) foreslo at forsamlingen skulle se tiden an, og eventuelt vurdere klokken utover kvelden. Hun fikk støtte av Ragnvald Erga og Vidar Bringeland Sørensen fra Arbeiderpartiet.

– Jeg hadde i utgangspunktet sett for meg å sette en stopper klokken 21.00, sier Martin S Håland.

– Det vil være mer riktig å avslutte klokken 20.00. Jeg håper kommuneplankomiteen tar det til hensyn, sier Parissa Hamedan-Nejad.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...