Dagens gauk: Ber gjerne om opprykk for Sandnes Ulf

STERK TRO: Svein Anton Hansen ser gjerne at Misjonssalen i Sandnes flytter inn i den gamle brann-stasjonen på Sandved. Foto: Trond Eirik Olsen

For forsamlingsleder Svein Anton Hansen i Misjonssalen er det ikke bare nye lokaler som er potensielle bønneemner. Også Sandnes Ulf nærmer seg forbønn.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 16.01.2018 kl 19:36

– Du bor i Egersund, hvordan er det å pendle til og fra Sandnes?

– Nå har jeg pendlet i nærmere ti år, så det blir en vane. Det positive er at pendlingen har blitt «kvalitetstid» for meg selv i bilen eller på toget.

– Hvordan er det å drive menighet i Langgata?

– Misjonssalen Sandnes har eksistert i 110 år og i 50 år har vi holdt til i bygget nord i Langgata. Plasseringen i dag er ikke den beste, men menighet er først og fremst mennesker og ikke bygg. Og folkene i menigheten er bare helt topp.

– Misjonssalen er på jakt etter nye lokaliteter, betyr det at dere har for liten plass i dag?

– Vi klarer oss for så vidt akkurat i dag. Men vi ser en vekst i forsamlingen ikke minst i barnefamilier, og når vi skal tenke langsiktig så blir dagens lokale for lite.

– Har du alltid vært kristen?

– Jeg tok et bevisst valg om å følge Jesus det året «jeg gikk for presten», altså da jeg ble konfirmant. Det er uten tvil mitt beste valg i livet, sammen med valget om å gifte meg med Elisabeth.

– Du er oppvokst i Trøndelag. Er det stor forskjell på mentaliteten hos trøndere og rogalendinger?

– Vi trøndere trenger nok litt mer tid på å tenke over saker og ting før vi tar en beslutning. Rogalendinger er mer direkte og bestemte på en god måte.

– Hva få deg til å slappe av?

– Jeg slapper faktisk best av når jeg finner fram motorsagen og kan sage ned noen trær og kutte opp ved til vinteren. Jeg svetter som bare det, men kobler av tanker og bekymringer. Herlig!

– Hva liker du best med Sandnes?

Foruten de menneskene jeg møter i Misjonssalen må det være kinarestaurantene, Biltema og Clas Ohlson-butikkene.

– Hva liker du minst med Sandnes?

– At Sandnes ikke lenger har et fotballag i Eliteserien. Det må nesten bli et bønneemne om snarlig opprykk!

– Favorittsted i Sandnes?

– Selvsagt Misjonssalen i Langgata samt Sandnes stadion, i alle fall de gangene Rosenborg slår Sandnes Ulf.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...