Borgli er helt avslappet

Har liten tro på grensejustering i Forsand

UREALISTISK: Pål Morten Borgli har ikke tro på at Kommunal- og moderniseringsdepartementet vil justere grensene i Frosand Foto: Frode Olsen

Varaordføreren i Sandnes har ingen tro på at en grensejustering i Forsand kommune vil finne sted i etterkant av kommunesammenslåingen som er bestemt av regjeringen.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Uten å bruke de eksakte ordene, mener han at en avstemming for eller i mot grensejustering, er sløsing med tid og ressurser.

LES OGSÅ: Preikestolen kan glippe til Strand kommune

– Vi følger selvsagt vedtaket og prinsippavtalen om å slå sammen Forsand og Sandnes som avtalt. Det finnes ingen indikasjoner fra folk i kommunal- og moderniseringsdepartementet (KMD) som tilsier at en grensejustering er noe de ser på som naturlig eller fornuftig. Det er til slutt dem som tar avgjørelsen. Noen i Forsand har benyttet seg av en demokratisk rett. Det skal de selvsagt få lov til, men jeg er ikke urolig for at de foreslåtte områdene skal tilfalle Strand kommune, eller forkludre sammenslåingen av Forsand og Sandnes på noen som helst måte, sier Borgli.

Pål Morten Borgli (Frp) sier at han, som mange andre i forbindelse med kommunesammenslåingen, har vært observatør av en politisk debatt og uenigheter i Forsand kommune. Han ønsker likevel ikke å kommentere de ulike avsløringene vedrørende de indre politiske virkemidlene som er forsøkt i kampen for å hindre sammenslåingen.

– Det er ikke så veldig lenge til kommunevalget i den nye kommunen. Vi har ikke mer en tid og vei, og jeg håper at vi nå sammen skal bruke kreftene på å stå best mulig rustet for fremtiden. Avstemming om grensejustering, og hele denne prosessen er i realiteten bortkastet tid. Det finnes liten realisme i at en slik justering vil bli godkjent i (KMD), sier Borgli.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...