Bowlingen på Hana er ny for flere millioner

«NYE» BOWLINGLOKALER: Metro Bowling har blitt til Lucky Bowl. Avdelingsleder Tommy Nærland er klar til å ta imot bowlingglade sandnesgauker i nyrenoverte lokaler. Foto: Andreas Kydland

– Den gamle bowlinghallen holdt på å ramle sammen, sier avdelingsleder Tommy Nærland ved nye Lucky Bowl på Hana.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 21.03.2017 kl 13:54

– Vi får snart nye bowlingkuler og -sko på plass. Da vil alt sammen være helt nytt, sier Tommy Nærland.

Han er avdelingsleder ved Lucky Bowl, tidligere kjent som Metro Bowling på Hana. Den nyoppstartede kjeden Lucky Bowl kjøpte nemlig opp Metro Bowling i fjor. I tur og orden har bowlinghaller landet over blitt oppgradert, og nå er Sandnes' eneste bowlinghall også på plass i ny drakt.

Lokalene er de samme som tidligere, men innvendig er alt nytt.

– Alle banene er helt nye, bowlingmaskinene er nye, sittegruppene er nye – alt sammen er helt nytt. I tillegg har vi fjernet fire baner og åpnet et område med biljard, shuffleboard og noen spillmaskiner, forteller Nærland.

I tillegg er konseptet endret noe. For i tillegg til bowling skal også sultne mager mettes hos bowlingen på Hana.

Burgerrestaurant

– I tillegg til bowlingdrift har vi burgerrestaurant med Norges beste burger, hevder Nærland.

– Med burgerrestaurant er tanken å legge til rette for at folk legger en helaften hit.

Lucky Bowl har også søkt Sandnes kommune om skjenkebevilling. Den er i skrivende stund ikke ferdigbehandlet.

Bowlingen har holdt åpent gjennom så godt som hele ombyggingsperioden.

– Vi har holdt åpent på kveldstid og i helgene. Bare én dag har vi måttet holde helt stengt. Men nå er vi helt på plass og er klare til å ta imot sandnesgauken, sier Nærland.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

NYRENOVERT: Alt på innsiden er splitter nytt hos Lucky Bowl på Hana. Foto: Andreas Kydland

Betydelig investering

Gründer Rune Skandsen forteller at det er investert et betydelig beløp i lokalene i det tidligere Havanna-senteret på Hana.

– Vi går aldri ut med beløp, men lokalene i Sandnes var veldig nedslitte, noe som gjør at vi har investert mer enn snittet for de andre hallene vi oppgraderer. Med tanke på de gode besøkstallene som var i de nedslitte lokalene, har vi stor tro på at sandnesgauken vil bruke de nye, oppgraderte fasilitetene, mener Skandsen.

– Mer attraktiv

Avdelingsleder Nærland håper skippertaket som er tatt gjør Sandnes til en mer attraktiv bowlingby.

– Jeg er usikker på om Sandnes fortsatt har egen bowlingklubb. Uansett håper jeg vi er mer attraktive overfor bowlingklubber med nye fasiliteter, sier han.

Lucky Bowl finnes fra før i distriktet på Åsen i Stavanger og åpner også snart på Mariero i Stavanger.

– Første mål er å bli landsdekkende før utbyggingen skjer videre i våre naboland, Lucky Bowl skal bli en Nordisk kjempe i følge Skandsen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...