Brann-spiller klar for Sandnes Ulf

NY SIGNERING: Remi Johansen bytter ut rødt med lyseblått. Foto: Sandnes Ulf

Midtbanespilleren har skrevet under toårskontrakt.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 13.01.2017 kl 12:58

Remi Johansen kommer fra Brann og skal spille for Sandnes Ulf de to neste sesongene. 26-åringen har bred erfaring fra Tippeligaen, både for Tromsø og Brann.

– Bengt Sæternes har vært på meg helt siden det begynte å komme rykter om at Brann var villig til å la meg gå. Og det var veldig viktig for meg at jeg var ønsket i en tidlig fase, sier Johansen.

Da Sandnesposten spurte Sæternes om Johansen var aktuell tidligere denne uken, svarte han at han forventet at flere klubber var etter spilleren, men at Sandnes Ulf også var interessert.

– Etter å ha tatt en prat med klubben, og fått sett meg rundt her, så er jeg overbevist om at jeg har gjort et godt valg. Det virker bunnseriøst i klubben, og det er en klubb med gode ambisjoner, sier Johansen som fikk elleve kamper for sølvlaget fra Bergen.

– Jeg er en ambisiøs spiller, og jeg har en enda mye mer jeg vil oppnå med fotballen. For meg personlig handler det nå å få satt meg på fotballkartet igjen etter et år med lite spilletid.

– Jeg tror Sandnes Ulf er en perfekt klubb for nettopp det. Jeg gleder meg veldig til å bidra her, og vi skal gjøre en veldig god sesong, legger han til.

Daglig leder Tom Rune Espedal er fornøyd med at Johansen nå har signert.

– Vi får en rutinert spiller med mye erfaring fra Tippeligaen. I tillegg er han allsidig. Vi har hatt fokus på å få inn spillere på midtbanen. Vi har jaktet spillere som har en blanding av erfaring og gode kvaliteter, og ikke minst at de vet hva som kreves for å spille på dette nivået. Og vi opplever at Johansen har akkurat den sulten som trengs for og lykkes i OBOS-ligaen.

Sandnes Ulf signerer trolig Tomas Kristoffersen fra Tromsdalen også i løpet av kort tid. Han har imponert Sæternes på treningene denne uken.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...