Sandnesposten A/S

Sandnesposten

«Brasså» samlet inn 32.000 til barnekreftsaken

GLAD: Ruth Konny Valdeland og Gamle Brasseriet kan nå gi 32.000 kroner til kreftsaken. Foto: Frode Olsen

Flere artister stilte opp da Gamle Brasseriet arrangerte konsert hvor inntektene gikk til kampen mot kreft blant barn. Medinnehaver Ruth Konny Valdeland er strålende fornøyd.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Utfallet av konserten gjør medinnehaver Ruth Konny Valdeland både stolt og glad. Arrangementet førte til at «Brasså» kan donere over 30.000 kroner til kreftsaken.

– Dette synes vi er stas. Jeg har lyst å takke alle som involverte seg, og en spesiell takk til våre sponsorer, sier Valdeland.

Det å endre brasseriets rykte var selvsagt ikke intensjonen med konserten, men det betyr likevel mye for Konny Valdeland at «Brasså» fremstår som et positivt sted for byen.

– Denne plassen har hatt et noe dårlig rykte. Det er slått konkurs noen ganger, men mitt mål er å endre denne oppfatningen. Vi har som mål å drive sundt og være en god bidragsyter. Dette blir ikke siste gang Gamle Brasseriet gjennomfører lignende arrangement, sier Ruth Konny Valdeland.

Dialogen med Sandnes kirke er allerede opprettet.

– Til neste år sysler vi med tanken om å bruke parken ved kirken til dette arrangementet. De stiller seg i utgangspunktet positive. Da vil det være mulig å ta i mot flere besøkende, og på den måten håper vi å øke inntekten til kreftsaken, sier den joviale kvinnen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...