Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Bryne kom Sandnes Ulf i forkjøpet

HET: Etter mange scoringer for Riska er Vetle Myhre på blokkene til både Ulf og Bryne. Foto: Frode Olsen

Vetle Myhre var invitert til å trene med Sandnes Ulf. Søndag spilte han privatkamp for Bryne.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 15.07.2018 kl 16:21

Vetle Myhre var invitert til å trene med Sandnes Ulf når spillerne samlet seg etter ferien. Det skjedde ikke. Vetle Myhre dro til Bryne torsdag, og spilte mot Sandnes Ulf på søndag.

– Det var vel slik at Vetle Myhre allerede hadde takket ja til å delta på noen økter med Bryne da vi spurte om han ville trene litt med oss. Derfor spilte han også mot oss i dag, sier Bengt Sæternes til Sandnesposten.

Dialogen finnes

Treneren bekrefter dermed at det ikke er sikkert at Vetle Myhre blir å finne på Sandnes Ulf-treningene i neste uke.

– Det finnes jo en dialog mellom klubben og Vetle Myhre, men nå er han jo her i Bryne for tiden, og da forholder vi oss til det. Som sagt, så finnes det en dialog, men om han blir med oss noen dager er jeg litt usikker på akkurat nå, sier Sæternes.

Et annet moment er at en eventuell kontrakt med Vetle Myhre skal passe for begge parter. Angrepsspilleren fra Riska jobber til daglig som murer. Den lønnen ønsker spilleren trolig kompensasjon for, i det minste noe i nærheten.

– Det er mange ting som eventuelt skal passe sammen. En lønn i den kategorien kan bli en utfordring å løse. Det vil ikke være aktuelt å signere Vetle Myhre uten at han eventuelt skal delta på alle øktene. Disse tingene må vi eventuelt komme tilbake til, sier Sæternes.

Står overfor en avgjørelse

Vetle Myhre spilte 2. omgang for Bryne. Han gjorde seg på ingen måte bort, men det ble med to skuddforsøk og én stupheadding etter et godt initiativ mot første stolpe.

– Han møter jo litt bedre motstand i dag sammenlignet med det han vanligvis gjør for Riska. Samtidig ser jeg han er kvikk og har gode ferdigheter, sier Sæternes.

Vetle Myhre selv er relativt ordknapp, men skryter av dagene i Bryne.

– De har tatt veldig godt i mot meg, og oppholdet har vært flott. Bryne trener klokken 15.00 hver dag. Dersom det blir aktuelt med overgang, må jeg på en eller annen måte kompenseres for å ta et par timer tidligere fri murerjobben. Det er et fysisk ganske tøft yrke. Jeg har ikke snakket skikkelig med Sandnes Ulf ennå, så vi får ser hvordan de neste dagene blir, sier Myhre.

Sandnes Ulf vant treningskampen mot Bryne med 1–0. Scoringen kom drøye fem minutter før slutt. Erixon Danso, som har vært lenge ute med sykdom, scoret behersket alene mot keeper.

Tidligere Bryne-spiller Adrian Berntsen spilte én omgang for Sandnes Ulf etter avtale med Brodd. Andreas Dybevik fikk en smell kneet på trening før kamp. Han startet oppgjøret mot Bryne, men måtte forlate banen til fordel for Vegard Aasen mot slutten av første omgang.

Slik startet Sandnes Ulf: Korneiciks, Kryger, Bogdanovic, Heikkilä, Kleppa- Erlien, Brix, Akinyemi, Dybevik, Danso- Vorthoren.

BESØK: Adrian Berntsen ble tidligere i år løst fra kontrakten med Bryne. Nå spiller han for Brodd, men deltok i treningskamp for Sandnes Ulf mot gamleklubben søndag. Foto: Frode Olsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...