Sandnesposten A/S

Byggelånet er fremdeles ikke klart

GAVER: Sandnes sparebank og administrerende direktør, Trine Stangeland, har gitt Sandnes Ulf 7,5 millioner kroner i pengegave til bruk på ØsterHus Arena. Det likevel ikke generalpartneren klubben forhandler med når det kommer til det kortsiktige byggelånet. Foto: Sandnes Ulf

Sandnes Ulf har fremdeles ikke landet avtalen med banken de forhandler med vedrørende byggelånet til ØsterHus Arena. En liten overraskelse er at klubbens generalpartner, Sandnes sparebank, i denne sammenhengen ikke er aktuell.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 06.05.2018 kl 00:39

Når det kommer til det kortsiktige byggelånet til ØsterHus Arena, er fremdeles ikke alle detaljer i boks. På et informasjonsmøte den 26. april kunne ikke klubben bekrefte dagen for byggestart. «En gang i mai», var det mest konkrete klubben kunne svare på det spørsmålet.

Les også: Sandnes sparebank ga nye 2,5 millioner

Fredag 4. mai var ikke klubben fremdeles ikke kommet til enighet med banken.

– Vi jobber fremdeles med detaljene, sier Tom Rune Espedal til Sandnesposten.

Sandnes sparebank har allerede gitt klubben 7,5 millioner kroner fra sitt gavefond. Banken skrev tidligere i år også under som ny generalpartner for 2018-sesongen. Det er overraskende nok ikke Sandnes sparebank klubben samarbeider med. Det bekrefter kommunikasjonsdirektør, Ingrid Schøpp.

– Byggelånet for ØsterHus Arena har ikke vært til vurdering hos oss i Sandnes sparebank, sier Schøpp.

Tom Rune Espedal ønsker ikke å avsløre hvilken bank som nå jobber med sitt svar til klubben.

– Nei, det får vi heller ta når alt er i orden, sier Espedal.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...