Sandnesposten A/S

Caspian lærte å gå for to uker siden

Lørdag deltok han i Sandnesløpet

TIDLIG KRØKES: Caspian Wathne fikk hjelp av sin søster Isabella midtveis i løpet. Mamma Silvia Wathne bidro også til at sønnen nådde målstreken. Foto: Frode Olsen

Erik Heide og Caspian Wathne var med sine 15 og 16 måneder desidert yngst i feltet av 100 barn som løp Sandnesløpet 2017.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 20.05.2017 kl 16:14

Det ble en strålende ramme da Sandnes idrettslag inviterte til tidenes første utgave av Sandnesløpet. Nøyaktig klokken 10 gikk startskuddet for barneløpene, som gikk av stabelen inne på tartandekket.

Skjønt, det var ingen startpistol, men da nedtellingen var over stormet 100 forventingsfulle barn rundt banen. Daglig leder i idrettslaget, Geir Eikeskog, var positivt overrasket over den høye deltakelsen.

– Vi har rundt 100 barn i aksjon, og det synes vi er veldig kjekt. I forbindelse med Sandnesløpet bestemte vi at barn opp til 11 år skulle få løpe uten påmeldingsavgift. Samtlige fikk medaljer da de passerte målstreken, sier Eikeskog.

Den alle yngste deltakeren som kom i mål heter Erik Heide. Kun 15 måneder gammel klarte han å komme seg over målstreken. Det samme gjaldt for 16 måneder gamle Caspian Wathne. Mamma Sylvia forteller om en utfordrende oppkjøring til løpet.

– Først måtte han jo lære å gå. Han slapp seg for rundt to uker siden, humrer Silvia Wathne. Det skal nevnes at den vesle krabaten fikk god hjelp av storesøster Isabella (7) midtveis i løpet.

TIDLIG KRØKES: Caspian Wathne fikk hjelp av sin søster Isabella midtveis i løpet. Mamma Silvia Wathne bidro også til at sønnen nådde målstreken. Foto: Frode Olsen

STOLTE: Erik Heid (15 mnd) hadde sin far Bjørnar med som drahjelp. Foto: Frode Olsen

AVSLAPPET: Enkelte barn tok det med ro før start, mens andre var mer spente. Foto: Frode Olsen

HEAT 2: Rundt 100 barn stilte til start.

MED SMOKK: Emilia (2,5) måtte puste med nesen under sin etappe. Foto: Frode Olsen

KVARTETT: Silvia og Caspian Wathne. Erik og Bjørnar Heide. Foto: Frode Olsen

KLARE: Mange ventet på at løpet skulle komme i gang.

INTERVJUET: Mange av barna fikk snakke litt i mikrofonen før de løp. Foto: Frode Olsen

LØP: De eldste løp en runde, mens de yngste nøyde seg med en halv.

FULL FART: Innsatsen var upåklagelig Foto: Frode Olsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...