Christian Landu Landu klar for Sandnes Ulf

KLAR: Landu Landu er klar for Sandnes Ulf. Foto: til.no Foto: Tromsø idrettslag

Sandnes Ulf og Christian Landu Landu har forpliktet seg til hverandre for 2019-sesongen.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 20.02.2019 kl 12:47

Sandnes Ulf har signert en ettårsavtale med tidligere den tidligere Trømsø-spilleren.

- Det er godt å ha dette i boks, og det blir fint å kun konsentrere seg om å spille fotball fremover, sier Landu Landu til klubbens hjemmeside.

Midtbanespilleren har allerede trent med Sandnes Ulf, men spiller ikke onsdagens treningskamp mot Arendal i Lyngdal.

- Fotballspillere er privilegerte som kan få lov til å oppleve nye steder og omgivelser og prøve ut nye ting mens man har muligheten. Jeg er glad for tiden jeg hadde i Tromsø. Nå skal det bli godt å komme hjem til folk jeg kjenner, sier landu Landu.

Han har tidligere spilt på lag med blant annet Bengt Sæternes, Herman Kleppa og Pål Vestly Heigre.

Landu Landu, som opprinnelig er fra Stavanger, har allerede lang fartstid i Viking, og han debuterte i Elisteserien allerede som 16-åring i 2008. Totalt har 26-åringen 172 Eliteserie-kamper i beltet.

- Med unntak av fjoråret hvor det ble lite spilletid i Tromsø, føler jeg at jeg har hatt fin utvikling de siste årene. Nå gleder jeg meg til å ha en rolle hvor jeg håper å bli en viktig brikke viktig for laget, og i tillegg bidra til at Sandnes Ulf kan bli bedre i 2019, forklarer Lanu Landu.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...