Clas Ohlson flytter og gir rom for ny butikk

SKIFTE: Clas Ohlson vil flytte til større lokaler i Maxi Sandnes og i mars overtar Musti Dyrebutikk deler av lokalene. Foto: Trond Eirik Olsen

Den ene av to nye leietakere i Clas Ohlson-lokalene i Maxi Sandnes er nå klar.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

NÆRING: Som Sandnesposten tidligere har skrevet har dagens lokaler for Clas Ohlson på rundt 900 kvadratmeter blitt for små. Butikken vil nå flytte virksomheten til det nye påbygget på baksiden av Maxi Sandnes der den vil få hele 1150 kvadratmeter til rådighet. Det åpner for ny virksomhet i de gamle lokalene.

Satser i Rogaland

Går alt etter planen vil Musti Dyrebutikk, som den første av to butikker, åpne i dagens Clas Ohlson-lokaler i løpet av mars neste år. Dyrebutikk-kjeden er Nordens største og har i dag 275 butikker spredt over hele Norden. Den totale omsetningen ligger på rundt 2,5 milliarder kroner og ifølge adm. direktør Erik Ringen Skjærstad er butikken på Maxi Sandnes et av de første stegene mot en større satsing i regionen.

– Vi åpnet vår første butikk i regionen på Madla Amfi i sommer og ettersom vi ikke hadde de store driftsressursene i Rogaland var vi spente på resultatet, men ting har gått over all forventning, kundene har strømmet til, sier han og fortsetter:

– På litt sikt håper vi å etablere en akse av butikker fra Stavanger i nord til Bryne i sør og butikken på Maxi Sandnes inngår i dette. Vi har et typisk hverdagskonsept og for oss er det viktig å være plassert i et senter som har det samme konseptet. Slik sett passer Maxi Sandnes oss godt. Jeg regner med at vi om ikke så lenge vil åpne ennå en butikk litt lengre sørover.

Skal man kjøpe kjæledyr er imidlertid ikke Musti plassen å besøke. Butikken fører kun fór og utstyr.

– Dyr bør få slippe å bo i butikk og vi har bevisst valgt å ikke ha levende dyr i butikkene, men ellers har vi det meste av det som trenges for stell av kjæledyr, sier Ringen Skjærstad.

Den nye butikken vil få rundt åtte ansatte. Halvparten av staben allerede er ansatt. Butikk-kjeden har hatt utlysninger ute og kampen for å få jobb har vært stor.

– Vi fikk inn rundt 250 søkere på jobbene vi har utlyst, så vi har hatt mange dyktige kandidater å velge mellom, sier han.

Øke mangfold

Senterleder Magnhild Egeland hos Maxi Sandnes er glad for å få Musti inn i senteret og mener butikken vil øke mangfoldet i forhold til dagens butikkmix.

– Dette er en aktør vi lenge har ønsket å få inn. Ikke minst på grunn av mange henvendelser fra folk som etterlyser en slik butikk i sentrum. Vi håper den også vil generere flere kunder til senteret, sier hun og legger til at man er i dialog med nok en butikk som skal inn i de gamle Clas Ohlson-lokalene.

– Vi har ingen skriftelig avtale ennå så det er for tidlig å gå ut med noe, men vi er i dialog, sier hun.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...