Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Danso klar for Egersund

FRA ULF TIL EIK: Sandnes Ulf ville ikke ha Erixon Danso med videre. Nå har EIK snappet opp fjorårets toppscorer i lyseblått. Foto: Ole Aarre

Sandnes Ulfs toppscorer i fjor har signert for andredivisjonsklubben EIK.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

29-åringen med landskamper for Aruba, som var fast inventar i Sandnes Ulf i fjor, ble også toppscorer i klubben med åtte mål. I tillegg var Danso er viktig bidragsyter ellers i angrepet, som en uforutsigbar, driblesterk spiller, som både kunne spille på kanten og som spiss.

Danso uttalte etter sesongen at han var åpen for å fortsette i Sandnes Ulf, men klubben tilbød ikke spilleren ny kontrakt.

Nå har Danso signert for hardtsatsende EIK.

– Vi har signert en topp fotballspiller i Danso. Vi har hatt en løpende dialog over en lengre periode, men når Erixon selv uttrykket et ønske om å komme til Egersund, så gikk ting veldig fort, uttaler EIK-trener Ojan Bijan.

– Jeg er veldig glad for å signere Erixon Danso og ser veldig frem til å jobbe med han på feltet. Det er en spiller med x-faktor-ferdigheter som gir oss flere spennende dimensjoner i det offensive spillet, utdyper Bijan til EIKs hjemmeside.

Det er takket være generalsponsoren i andredivisjonsklubben at EIK har råd til å hente Danso.

– Vi vil rette en stor takk til Norvetuva og Jan Petter Rasmussen som gjør denne signeringen mulig, sier Bijan.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...