David og Anders bar fanen for siste gang

SISTE INNSPURT: Her bærer David Nådland og Anders Vidvei fanen de siste 50 meterne inn på Ruten. Foto: Andreas Kydland

Her har David Nådland (13) og Anders Vidvei (13) ved Soma skole nettopp båret Soma skoles fane gjennom 17. mai-toget for aller siste gang.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 18.05.2017 kl 05:23

Nasjonaldagen er en festdag, men for Soma skole var det trolig med en liten bismak.

Skolen legges nemlig ned etter inneværende skoleår. Dermed var det siste opptreden for skolen i et 17. mai-tog.

Da skolen kom marsjerende inn på Ruten for siste gang, strømmet både foreldre og andre skuelystne til for å få et siste 17. mai-bilde av skolefanen.

– Det er litt trist at det er siste gang for skolens del, forteller Anders Vidvei, som sammen med skolekamerat David Nådland vekslet mellom å bære fanen gjennom barnetoget.

De to er syvendeklassinger ved skolen og starter ved Giske ungdomsskole til høsten. De forteller at skolen i lang tid har forberedt seg på 17. mai, noe som også kunne høres på sangene skolen sang.

– Takk for oss, var budskapet i flere av sangene.

– Det har stått mye i avisene om at skolen skal legge ned, og vi merket at mange kjente til at skolen går i toget for siste gang, sier de to Soma-ungdommene, som i det minste hadde spikret menyen for resten av nasjonaldagen.

– Nå står pølser og grilling på menyen, sier de to.

SE OGSÅ: Stort bildegalleri fra barnetoget

HISTORISK: David Nådland og Anders Vidvei foran Soma skoles fane etter at skolens siste opptreden i Sandnes' barnetog var gjennomført. Foto: Andreas Kydland

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...